Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO Profesionálna upratovačka radí: TÚTO jedinú vec by nikdy nechcela doma!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TikTok/Cleanlikeapro)

CANBERRA - Profesionálna upratovačka z Austrálie, známa na sociálnej sieti pod prezývkou „Cleanlikeapro“ radí, aby ste sa v domácnosti vyhli jednej jedinej veci. Inak riskujete zápach a poriadny účet za následnú prácu odborníka.

Tou jedinou a najdôležitejšou radou je, aby si ľudia nedávali robiť neviditeľné sprchové žľaby. Austrálska profesionálna upratovačka Kate verí, že neviditeľné sprchové žľaby sú nočnou morou na čistenie, informuje DailyMail.

Zachytia vraj všetko. A pokiaľ sa človek o ne poriadne nestará a pravidelne ich nečistí, zarába si prinajlepšom na poriadny zápach z odtoku. V jednom z posledných videí zdieľala znečistený sprchový odtok a priznala sa, že je to jediná vec, ktorú by vo svojej domácnosti nikdy nechcela mať. Bol plný vlasov a nahromadenej nečistoty. Pri čistení poukázala aj na problém s odtokom: "Viem si predstaviť, že v tejto sprche by sa na dne kvôli špine hromadilo množstvo vody."

@cleanlikeapro These shower drains are the worst. I would never have these in my home. They are a nightmare to clean. Share with us, what you hate cleaning in your home. #cleaningnightmare #designfail #showercleaning #cleantokaustralia #cleanlikeapro ♬ TRAP BEAT - Aleksey Zaykov

Špinavý žľab vzali vyčistiť von, zoškriabali všetku špinu špachtlou a potom ho čistiacim prostriedkom vyleštili. Sledovatelia sa jej v komentároch priznali, že tento kúsok v ich dome je naozaj "nočnou morou". Musia ho čistiť každý týždeň, aby správne odtekal a nezostávali v ňom vlasy a iné nečistoty.

S takmer 36 000 sledovateľmi zverejňuje Kate pravidelne na svojom účte tipy a triky ako si zjednodušiť čistenie v domácnosti, no poukazuje často aj na nezmyselné dizajnérske vynálezy, ako je napríklad rohová kuchynská skrinka s otočným košom na hrnce a panvice v nej. Človek by vraj "musel byť had", aby ju poriadne vyčistil. Je síce pekná ale nevyčistiteľná.

Viac o téme: Sprchový žľabUpratovanieRady a tipyCleanlikeapro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu