Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Prekvapivé tipy pre domácnosť: Päť trikov, z ktorých padnete na zadok!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TikTok/myfriendjackieshouse)

CANBERRA – Austrálčanka sa podelila o päť prekvapivých trikov, ktoré by ste určite chceli vedieť skôr. Jej fanúšikovia neskrývali nadšenie a priznali sa, že mnohé z nich počuli po prvýkrát.

Len málo ľudí pozná triky, s ktorými sa podelila obľúbená influencerka z Austrálie, ktorú sledujú tisíce ľudí. Tieto triky vám určite uľahčia život v domácnosti. Tipy z „vysokej školy života“ sa určite zídu aj vám. Jackie Hagartová zverejnila svoje tipy na konte na sociálnej sieti v dvojdielnom videu.

Prvým tipom je dokonalé odmeranie cestovín. Žena prišla na to, že naberačka na cestoviny, ktorá má v strede dierku, je ideálnym meradlom na jednu porciu špagiet.

Druhým tipom sú obľúbené "fazuľky", ktoré sa používajú ako výplň do balíkov. Tie ekologické sú vyrobené z kukuričného škrobu a sú rozložiteľné v prírode. Sú vhodné aj na kompost, lebo nezaťažia životné prostredie, ale po pridaní vody ich môžete jednoducho spláchnuť v umývadle.

Tretím tipom je overenie, či aj vaša toaleta obsahuje tlačidlo, pomocou ktorého jednoducho zvesíte celú WC dosku a dôkladnejšie ju vyčistíte.

Štvrtým tipom je malý magnet umiestnený na pravej strane notebooku, pomocou ktorého môžete k nemu pripojiť vaše bezdrôtové slúchadlá a nebudete ich tak musieť hľadať po celom byte. Aj keď fanúšikovia Haggartovú upozornili, že magnet na notebooku je umiestnený najmä z dôvodu, aby notebook rozpoznal, keď ho zavriete a obrazovka sa vypla.

Posledným tipom, ktorý sa dá uplatniť v našich končinách, je meracia aplikácia v mobilnom telefóne. Tá odmeria vzdialenosti, ale aj rozmery predmetov, ktoré potrebujete zmerať.

Užívatelia neskrývali nadšenie a niektorí sa dokonca priznali, že mnohé tipy počuli po prvýkrát. Niektorí sa hneď utekali presvedčiť, či aj ich toaletnú dosku vedia jednoducho zvesiť alebo sa tešili na ďalší balík s "fazuľkami", ktoré roztopia oni alebo ich deti v umývadle.

Viac o téme: TrikyDomácnosťTipy a triky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu