Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO zúboženej modelky šokovali verejnosť: Prišla do spoločnosti a... Takto teraz vyzerá!

Cara Delevingne Zobraziť galériu (11)
Cara Delevingne (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ - To je zmena! Pred pár dňami média po celom svete obleteli fotky, ktoré vystrašili nielen fanúšikov slávnej modelky a herečky Cary Delevingne (30). Paparazzi ju na letisku nafotili strapatú, zanedbanú a dokonca bosú. V týchto dňoch zavítala do Paríža na Fashion Week a vyzerala ako úplne iný človek.

Cara Delevingne patrí medzi najslávnejšie modelky súčasnosti a nie je žiadnym tajomstvom, že mala veľmi dobrý vzťah aj so zosnulým Karlom Lagerfeldom. Za zmienku stojí spolupráca Cara Loves Karl, na ktorej tvorbe sa aj ona sama podieľa. Aktuálne sa v rámci Fashion Weeku v Paríži konala párty na počesť tejto kolekcie a na prekvapenie mnohých sa jej zúčastnila aj samotná brunetka.

Na prekvapenie preto, lebo nie je tomu tak dávno, čo sa v médiách a na sociálnych sieťach viedli búrlivé diskusie o psychických problémoch slávnej krásky. Jej blízky priateľ sa dokonca vyjadril, že modelkina rodina by rada konzultovala jej stav s odborníkmi. Obavy narastali aj krátko po tom, ako sa u modelky zastavila jej kamarátka - herečka Margot Robbie, ktorú paparazzi zachytili, ako z jej domu odcházda akási uplakaná.

Nevedno, či Cara podstupuje nejaké terapie a ako sa mometnálne cíti. Isté ale je, že keď zavítala na spomínané podujatie, tak vyzerala priam fantasticky. Fotkami z podujatia sa pochválila aj na sociálnej sieti Instagram, kde fanúšikovia nešetrili slovami chvály. „Stará dobrá Cara je späť? Vyzeráš fantasticky. Dúfam, že sa máš dobre” znejú vybrané z komentárov pod fotkami. 

Cara Delevingne vyzerala fantasticky.
Zobraziť galériu (11)
Cara Delevingne vyzerala fantasticky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Cara Delevingne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu