Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hviezdne kamarátky v centre bitky: Paparazzi dostal NAKLADAČKU... Vraj prežil len zázrakom!

Cara Delevingne a Margot Robbie Zobraziť galériu (11)
Cara Delevingne a Margot Robbie (Zdroj: Profimedia)

BUENOS AIRES - Vychýrená reštaurácia v argentínskom hlavnom meste bola svedkom scény ako z akčného filmu. V centre bitky, ktorá má za následok dvoch zatknutých filmových producentov a jedného zraneného fotografa, boli aj svetoznáma modelka Cara Delevingne (30) a hollywoodska herečka Margot Robbie (32).

Návštevníci vychýrenej reštaurácie a baru Patagonia Sur, ktorá sa nachádza v Buenos Aires, sa nestačili čudovať tomu, čo videli v nedeľu v skorých ranných hodinách. Toto miesto totiž vyhľadávajú viaceré hviezdy, čo samozrejme láka aj paparazzov.

Jedným z nich je i Pedro Alberto Orquera, ktorý však na svoju poslednú návštevu tohto miesta tak skoro nezabudne. V reštaurácii totiž natrafil na výborné kamarátky Margot Robbie a Caru Delevingne a rozhodol sa ich odfotografovať. 

S nimi však boli v podniku aj dvaja páni. Konkrétne filmový producent Josey McNamara, ktorý je zároveň obchodným partnerom Margot Robbie, a Jac Hopkins, ktorý takisto pracuje v oblasti výroby filmov. Ani jednému sa zrejme nepáčilo, že ich spomínaný novinár odfotil. Svoju nespokojnosť mu aj náležite predviedli.

Dvojica totiž fotografa fyzicky napadla a Orquera skončil celý od krvi. Podľa medializovaných informácií, ich po útoku zatkla miestna polícia. Pedro bol prevezený do miestnej nemocnice, kde sa podrobil viacerým vyšetreniam. Tie nakoniec ukázali, že má zlomenú ruku a podľa jeho slov sa bude musieť ešte podrobiť operácii. 

Pedro Alberto Orquera sa nechal odfotiť na nemocničnom lôžku.
Zobraziť galériu (11)
Pedro Alberto Orquera sa nechal odfotiť na nemocničnom lôžku.  (Zdroj: Profimedia)

„Bol tu brutálny a zbabelý útok. Snažili sa mi zobrať fotoaparát a vymazať fotografie, ktoré som spravil. Začal som od nich utekať, pretože ma začali udierať. Počas toho, ako som utekal, ma podkopli, ja som spadol a zranil som si ruku. Začal som dosť krvácať. Kým prišla polícia tak som stratil veľa krvi," povedal pre The Sun.

Pre argentínsky denník TN sa tiež vyjadril. „Môj život bol zachránený iba zázrakom. Neviem, čo by sa stalo, keby som spadol najskôr na hlavu. Nie som si istý, či o ruku nakoniec neprídem," povedal Pedro.

Viac o téme: Cara DelevingneMargot Robbie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu