Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúce FOTO slávnej modelky: Vyzerala hrozne a správala sa divne... Obavy najbližších!

Cara Delevingne na aktuálnych záberoch. Zobraziť galériu (6)
Cara Delevingne na aktuálnych záberoch. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Svojej rodine robí obrovské starosti! Svetoznáma modelka a herečka Cara Delevingne (30) vždy budila rozruch svojou kontroverznosťou. Zdá sa však, že divoký životný štýl si začína vyberať svoju daň. Jej blízki to dokonca vnímajú tak, že kráska potrebuje odbornú pomoc. Že s touto hviezdou nie je niečo v poriadku, naznačujú aj zábery, ktoré sa v uplynulých dňoch podarilo spraviť paparazzom v Los Angeles.

Cara Delevingne patrí medzi známe britské celebrity. Vo svete sa preslávila modelingom. Avšak rovnako úspešná je aj ako herečka. Objavila napríklad v Suicide Squad po boku takých hercov, ako sú Will Smith alebo Margot Robbie, či vo filmoch Anna Karenina, Papierové mestá a v sci-fi počine Valerian a mesto tisícich planét.

Cara Delevingne
Zobraziť galériu (6)
Cara Delevingne  (Zdroj: SITA)

Jej život však sprevádza viacero kontroverzných momentov a škandálov. Momentálne to však vyzerá tak, že svoju kariéru odsunula na vedľajšiu koľaj a medzi jej hlavné priority patrí užívanie si života. Nedávno sa napríklad zúčastnila festivalu Burning Man.

Pre Daily Mail to potvrdil jeden z účastníkov. „Burning Man nie je klasický festival preplnený stánkami s jedlom. Všetko potrebné si prinesiete v karavane a s tým musíte celý týždeň prežiť. Všetko tam funguje systémom výmeny," povedal.

„Cara práve prežila niekoľko dní v púšti, kde takmer nič nejedla a vyzerala neupravená. Doteraz nemala čas dať sa dokopy. Jej priatelia sa o ňu začínajú báť. Ale má okolo seba super ľudí. Jej sestra bola festivale tiež, takže tam nebola sama," doplnil zdroj.

Cara Delevingne
Zobraziť galériu (6)
Cara Delevingne  (Zdroj: SITA)

O jej zdravie sa ale začala strachovať aj jej rodina. Podľa nich sa totiž Cara zahráva s vlastným zdravím a snažia sa nájsť spôsob, ako modelke pomôcť. Jej blízky priateľ pre The Sun povedal: „Všetci sa o ňu veľmi bojíme. Jej problémy sa v posledných mesiacoch nabaľujú. Jej rodina s tým chce niečo robiť. Chcú jej zabezpečiť odbornú pomoc, ktorú zrejme dosť potrebuje."

Jej zlému zdravotnému stavu nasvedčujú aj posledné fotky, ktoré ju zachytili na letisku v Los Angeles. S cigaretou a len v ponožkách sa premávala so svojím psom a na niektorých záberoch by ju mali problém spoznať aj jej najvernejší fanúšikovia.

Cara Delevingne
Zobraziť galériu (6)
Cara Delevingne  (Zdroj: profimedia.sk)

Cara Delevingne
Zobraziť galériu (6)
Cara Delevingne  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Cara Delevingne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu