Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúce PRIZNANIE slávnej modelky: Chľast a drogy už od detstva... Prvú opicu mala ako 7-ročná!

Cara Delevingne Zobraziť galériu (8)
Cara Delevingne (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Prehovorila o svojom boji s démonmi! V septembri minulého roka zaplavili internet fotky známej modelky Cary Delevingne (30), ktorá bola v tej dobe v poriadne zúboženom stave. V najnovšom rozhovore sa po prvýkrát k tomu vyjadrila a priznala, že za jej vzhľad mohli aj drogy, kvôli ktorým na konci roka zamierila na liečenie.

Fotky známej modelky, na ktorých bola doslova v zúboženom stave, obleteli počas minulého roka internet. Jej fanúšikovia o ňu začali mať veľké obavy a okamžite sa začalo špekulovať o tom, čo sa s Delevingne deje.

Cara Delevingne
Zobraziť galériu (8)
Cara Delevingne  (Zdroj: profimedia.sk)

O týchto záberoch po prvýkrát prehovorila pre magazín Vogue, v ktorom prezradila, že v tom čase užívala drogy a alkohol. Práve pohľad na to, ako v tej dobe vyzerala, bol podľa jej slov varovným prstom a uvedomila si, že musí konať.

„Tie zábery vznikli po tom, ako som sa vrátila z festivalu Burning Man v Nevade. Vôbec som tam nespala a bola som v zlom stave. Myslela som si, že si užívam zábavu, ale potom som uvidela tieto fotky. Takže v istom zmysle som za ne vďačná. V tej dobe som brala drogy a mala som pocit, že som neporaziteľná. To bolo pre moje okolie veľmi desivé. Vedela som však, že ak budem takto pokračovať, tak buď zomriem alebo spravím niečo veľmi hlúpe. Preto som sa začala na konci minulého roka liečiť," povedala Delevingne.

V interview tiež uviedla, že za jej závislosťou na drogách a alkohole je tiež jej neľahké minulosť. „Počas detstva som sa starala o moju mamu, ktorá mala bipolárnu poruchu a bola závislá na heroíne. Mnoho ľudí si myslelo, že som bola rozmaznaná a privilegovaná, ale môj život nebol jednoduchý. Už ako 7-ročná som sa prvýkrát opila. Bolo to na rodinnej svadbe a na druhý deň som mala opicu. Keď som mala 10, tak som začala brať prášky na spanie. V tejto dobe sa začali moje mentálne problémy a začala som si neúmyselne ubližovať," doplnila modelka.

Viac o téme: Cara Delevingne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu