Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Prasklo TAJOMSTVO slovenskej speváčky: Odhalila to s novým klipom… JE TEHOTNÁ!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Youtube)

BRATISLAVA - Babyboom v slovenskom šoubiznise pokračuje! V poslednom období sa dozvedáme o mnohých tehotenstvách, pričom niektorými sa pyšní budúci rodičia pochválili ihneď, iné zasa nejaký čas tajili. A do tej druhej skupiny patrí aj krásna slovenská herečka a speváčka...

Aktuálne uzrela svetlo sveta nová skladba If z dielne tria Lady Colors. Herečky a speváčky v zložení Mária “Majka” Lechmanová, Lenka “LeRa” Rakár a Kristína “Kristy” Mečko vydávajú vlastnú skladbu po štyroch rokoch. Keďže koncertujú nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí, nový singel naspievali v angličtine, hoci sa v blízkej budúcnosti plánujú opäť vrátiť k rodnému jazyku. 

Prasklo TAJOMSTVO slovenskej speváčky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Youtube)

S nápadom na skladbu If prišla Kristy. „Mne sa to páčilo a keďže si veľmi dobre rozumieme nielen ako speváčky, ale aj ako autorky piesni, netrvalo dlho a finálna verzia If bola na svete,” povedala o skladbe LeRa. Popová pesnička je inšpirovaná mladou čerstvou láskou, kedy si obaja zaľúbení predstavujú spoločnú ideálnu budúcnosť. Po vydaní videoklipu, ktorý sa nakrúcal v kaštieli v Čereňanoch, sa fanúšikovia známych Sloveniek dočkali aj ďalšieho prekvapenia. 

Novou pesničkou sa chce trio Lady Colors opäť pripomenúť svojim fanúšikom po niekoľkomesačnej pauze, keďže sa blondínke LeRe prednedávnom narodilo bábätko. Babyboom v triu pokračuje, pretože aktuálne je v radostnom očakávaní svojho druhého dieťatka ryšavka Majka. Dievčatá však budú pokračovať v naplánovaných koncertoch a aktivitách a keď už bude Majka potrebovať oddych, majú pripravený dočasný záskok. Samozrejme, s ryšavými vlasmi.

Z Majky Lechmanovej sa stane dvojnásobná mamička.
Zobraziť galériu (4)
Z Majky Lechmanovej sa stane dvojnásobná mamička.  (Zdroj: Youtube)

Koncom mája sa mamou stala aj speváčka Lera
Zobraziť galériu (4)
Koncom mája sa mamou stala aj speváčka Lera  (Zdroj: Youtube)

Viac o téme: LeRaMária LechmanováLady ColorsKristína Mečko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu