Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

BABYBOOM v slovenskom šoubiznise: Tieto ženy dostali pod stromček ten najkrajší darček!

Babyboom v slovenskom šoubiznise Zobraziť galériu (6)
Babyboom v slovenskom šoubiznise (Zdroj: Instagram B.J./A.B./R.D.V.)

BRATISLAVA - Tak, ako každý rok, ani tento neostal bez výnimky a babyboom v slovenskom šoubiznise prekvital. Kto by to bol ale čakal, že celebritné mamičky privedú na svet svoje bábätká práve cez vianočné sviatky... Počas Vianoc bolo v pôrodniciach naozaj rušno. A nie len tam! Dcéra známej moderátorky sa so svojím tajomstvom rozhodla podeliť práve na Štedrý deň, a tak sa postarala o poriadny rozruch.

Babsy Jagušák tento rok prekvapila svojich fanúšikov skvelou správou, a to tým, že čaká svoje druhé dieťatko. Práve na Štedrý deň sa z nej stala dvojnásobná mamička. Babičku Alenu Heribanovú to nesmierne potešilo. V rodine si tak nemohli priať pod stromček krajší darček.  Stal sa vianočný zázrak. Najkrajší vianočný darček, Zachary Jozef Jagušák,“ podelila sa na svojom Instagrame šťastná mamina.

BABYBOOM v slovenskom šoubiznise:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram B.J.)

Na Štedrý deň sa svojho druhého dieťatka dočkala aj herečka a speváčka z tria Lady Colors Mária Lechmanová. V októbri 2017 porodila dcéru Viktóriu a tá sa teraz pod vianočným stromčekom dočkala sestričky Maríny. Pre celú rodinu to bol ten najkrajší darček. 

BABYBOOM v slovenskom šoubiznise:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram ML)

Túto zostavu doplnila aj Romana Dang Van. V auguste tohto roku pridala na svoj Instagram fotku s bruškom. Ale kto by to bol povedal, že presne počas Vianoc pribudne do ich rodiny k dcére Linh ďalší člen. Herečka presne 25. 12 priviedla na svet synčeka Samuela. „Sme v poriadku, spoznávame sa a tešíme sa,“ zneli jej slová.

BABYBOOM v slovenskom šoubiznise:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram R.D.V.)

Mnohé známe tváre oznámili počas tohto roku radostné správy o tehotenstve, ale niektoré si to pre svojich blízkych nechali až pod vianočný stromček. Napríklad krásna Alex Barkolová, ktorá na Vianoce potešila skvelou správou. Dcéra moderátorky Eriky Barkolovej je v očakávaní a v budúcom roku sa z nej stane mamička. „Len my traja,” napísala k fotografii so svojím priateľom. Gratulujeme!

BABYBOOM v slovenskom šoubiznise:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram A.B.)

Viac o téme: Romana Dang VanBabsy JagušákAlex Barkolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu