Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ďalšia DRÁMA na markizáckej Farme: Psychický KOLAPS súťažiacej… ZAÚTOČILA na súpera a potom ODSTÚPILA!

Eva má toho dosť a odchádza z Farmy Zobraziť galériu (10)
Eva má toho dosť a odchádza z Farmy (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Opäť tu máme ďalší náhly odchod z Farmy 14. Po vylúčení farmára Imricha Štefánika, ktorý nedávno hrubo porušil pravidlá hry, opúšťa reality šou aj uznávaná vedkyňa a odborníčka na umelú inteligenciu Eva Schwardy (49). Zdá sa, že jej pohár trpezlivosti pretiekol a psychicky to už viac nedávala. Zaútočila na súpera a potom odstúpila z hry!

Obľúbená markizácka šou Farma, so sebou prináša aj psychicky náročné chvíle, ktoré preveria silu a osobnosť hráča. Len pred pár dňami musel projekt opustiť Imrich Baron Štefánik, ktorý hrubo porušil pravidlá hry a poškodil drahú natáčaciu techniku. No a teraz televízny statok neplánovane opúšťa už druhý účastník. Tento raz rupli nervy Eve. 

A dôvodom bola opäť nevinná poznámka od spoluhráča. Šimon totiž poznamenal, že robia všetky ženy... Okrem nej. „To, že dievčatá nepracujú, podľa mňa nie je pravda, keď môžu, tak nám pomôžu. Teda okrem Evičky,“ upresnil farmár. No čo nasledovalo potom, zrejme nikto nečakal. Eva doslova vybuchla, schmatla pohár a hodila ho do stola. Rozbil sa len kúsok od Šimonovej tváre. 

Ewa si najviac rozumela s chlpáčom Dibukom
Zobraziť galériu (10)
Ewa si najviac rozumela s chlpáčom Dibukom  (Zdroj: TV Markíza)

A potom spustila...  „Nasral si ma teraz!“ zakričala. A pustila sa aj do umelej inteligencie Alice. Keď zahlásila, že fyzické násilie je neprípustné, Eva nešetrila ani ju. „To nebolo fyzické násilie, ty krava!“ hulákala farmárka a nešetrila ani tvrdými vulgarizmami. „Ču*ák vy*ebaný, všetci pomáhajú, okrem Evičky. Napľujem vám do tých hrncov. Nas*ať vám všetkým! Tupci jedni primitívni. Urážať sa nenechám nikým z nich!“

Po upokojení situácie sa Eva všetkým ospravedlnila a zhodnotila, že bude pre jej osobné, ale aj zdravie všetkých ostatných lepšie, ak predčasne opustí šou. Požiadala teda produkciu aby mohla odísť a vrátiť sa späť do jej bežného života.

„Súťažiaca Eva Schwardy opustí reality šou Farma po situácií, ktorej vyvrcholením bol nešťastný incident, za ktorý sa farmárom ospravedlnila. Eva na Farme zažívala viaceré ťažké chvíle, keďže farmári jej nedávali priestor na realizáciu vynálezov, na ktorých jej veľmi záležalo. Po jej skratovom správaní, ktorému predchádzali mnohé nezhody s farmármi, sa po vzájomnej dohode s produkciou rozhodlo, že v súťaži nebude pokračovať,“ oznámila svoje stanovisko na sociálnej sieti Televízia Markíza. 

Ewa si najviac rozumela s chlpáčom Dibukom
Zobraziť galériu (10)
Ewa si najviac rozumela s chlpáčom Dibukom  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Farma 14Eva Schwardy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu