Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Markizácka nevesta na prvej promi akcii: Odvaha jej nechýba… Ups, a je vonku!

Karin Rothová zo Svadby na prvý pohľad Zobraziť galériu (5)
Karin Rothová zo Svadby na prvý pohľad (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V utorok sa v Bratislave konala slávnostná premiéra dlhoočakávaného pokračovania filmu Top Gun. Tú si, samozrejme, nemohli nechať ujsť ani známe tváre slovenského šoubiznisu. Medzi nimi aj nevesta z markizáckej šou Svadba na prvý pohľad Karin Rothová (23). A odvaha jej teda rozhodne nechýba - sexi outfit ju však v momente zradil. Ups!

V známom nákupnom centre v bratislavskom Lamači sa v utorok večer konala dlhoočakávaná premiéra novinky Top Gun: Maverick. Nový kinohit si prišlo vychutnať viacero známych tvárí. Za všetky spomeňme youtubera a bojovníka zo Survivor Daniela Gogomana Straucha, herečku Karin Haydu, či návrhárku a 2. vicemiss Universe SR 2012 Martinu Grešovú. 

Galéria: Slávnostná premiéra filmu Top Gun: Maverick:

Práve tej robila spoločnosť nevesta z posledného ročníka markizáckej šou Svadba na prvý pohľad Karin Rothová. Pre sympatickú brunetku ide mimo Let's Dance o prvú promi akciu, na ktorej sa objavila. A hneď sa zjavne rozhodla provokovať. Do spoločnosti síce dorazila zdanlivo "decentne" oblečená, no na bielej košeli si zapla o jeden gombík menej, ako by zrejme mala. 

Markizácka nevesta na prvej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Pri fotení jej tak z hlbokého výstrihu uniklo oveľa viac, ako si želala. A možno to bol zámer. Stačilo však, aby sa postavila mierne bokom a prítomným sa naskytol pohľad na jej odhalený prsník v čiernej čipkovanej podprsenke. Že niečo nie je v poriadku si všimla až po pár minútach zvodného pózovania fotografom... No nezbedný gombík si nechala rozopnutý.

Markizácka nevesta na prvej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Markizácka nevesta na prvej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Svadba na prvý pohľadKarin Rothová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu