Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Smrtiaci sex v sprche: Prostitútka sa nechtiac zabila počas autoerotického aktu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SHELTON - V anglickom meste Shelton zomrela žena po sexe v sprche. Podľa polície nešlo o vraždu, súdnoznalecké posudky odhalili, že zomrela na následky nevydareného sexuálneho aktu. Predtým taktiež užila nebezpečnú drogu.

Telo štyridsaťročnej Sandry Mooreovej našli v sprche 31. mája 2021. Súdnolekársky posudok dokončený takmer po roku odhalil, že zomrela na následky sexuálneho aktu, ktorý nevyšiel podľa plánu.

Príčinou smrti bola podľa koronera vonkajšia kompresia krku z obesenia počas autoerotického aktu. V jej tele našli aj liek metyléndioxypyrovalerón (MDPV) prezývaný "opičí prach". Táto droga sa nachádza v soli do kúpeľa a je účinnejšia ako marihuana. Spotrebitelia sa cítia omámení a silnejší. Droga však prináša riziká a môže dokonca vyvolať samovražedné myšlienky. Asistent koronera zo severného Staffordshire Daniel Howe vylúčil samovraždu, namiesto toho dospel k záveru, že išlo o nehodu, nie o pokus Moorovej ukončiť jej vlastný život. 

Smrtiaci sex v sprche:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Polícia krátko po nešťastí preverovala informácie, podľa ktorých vyšiel z bytu nebohej v inkriminovanom čase neznámy muž. Neskôr však vylúčila možnosť, že by sa na Sandrinej smrti podieľali tretie osoby. Podozrivý priznal, že bol v byte. Obaja sa pred smrťou stretli, rozprávali a fajčili opičí prach. Potom omdlel. Polícia mu verí aj na základe záznamov z kamier. Mooreová pracovala ako prostitútka, chodilo k nej mnoho cudzích mužov, a to aj v deň jej smrti. Políciu zalarmoval sused po tom, ako mu dlho neotvárala dvere. 

Viac o téme: SprchaSexObesenieSmrťAutoerotika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu