Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Učiteľka (23) zlákala žiaka (14) na sex: Jeho rodičov dokonale oklamala, tri roky natvrdo!

Hannah Harrisová Zobraziť galériu (3)
Hannah Harrisová (Zdroj: profimedia.sk)

ST. ALBANS - Dvadsaťtriročná učiteľka, ktorá mala sexuálny pomer so svojím štrnásťročným žiakom, si tento týždeň vypočula nemilosrdný verdikt súdu v St. Albans v anglickom grófstve Hertfordshire. Po skutočnostiach zistených počas vyšetrovania sa sudkyňa zároveň rozhodla zaradiť mladú ženu na register sexuálnych delikventov.

Pomer sa odohral pred dvomi rokmi v škole v meste Hoddesdon, kde Hannah Harrisová pôsobila ako pedagogická asistentka. Počas vyšetrovania sa zistilo že zavádzala a klamala aj chlapcových rodičov. Predstierala totiž, že je matka jeho fiktívnej priateľky Kayle. Predstavila sa im ako Olivia a keď bol chlapec mimo domu, ubezpečovala ich, že je s jej dcérou a obaja sú v poriadku. Sms správu v tomto duchu poslala chlapcovej mame dokonca tesne predtým, ako s ním mala sex na parkovisku pred obchodom. 

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto  (Zdroj: youtube/The Nomad)

Učiteľka a jej žiak si počas svojho vzťahu vymieňali správy na sociálnych sieťach a stretávali sa mimo školy. Brávala ho do supermarketov, aby mu kúpila jeho obľúbené sladkosti, navštevovala s ním McDonald's a dovolila mu v aute fajčiť kanabis. Harrisová bola odsúdená na šesť rokov po tom, ako bola uznaná vinnou zo sexuálnej aktivity s dieťaťom. Tri roky strávi vo väzení, zvyšok na slobode bez vodičského preukazu. Zároveň bola zaradená na zoznam sexuálnych delikventov na dobu neurčitú, informovala BBC

Učiteľka (23) zlákala žiaka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Bývalá pedagogička poprela štyri obvinenia zo sexuálnej aktivity s dieťaťom, ku ktorým malo dôjsť  od decembra 2019 do januára 2020. V troch zo štyroch obvinení ju uznali nevinnou. So žiakom sa vraj stretla dvakrát v Dunstable Downs a raz u nej doma. Prokurátor Simon Wilshire na súde uviedol, že "obaja rodičia verili, že komunikujú s matkou synovej priateľky, hovorili s ňou telefonicky a vymieňali si správy. Rodičia ale v skutočnosti hovorili s pani Harrisovou". Nezákonný pomer odhalil v januári 2020 chlapcov starší brat. 

"Vaše správanie malo zničujúci vplyv na život toho mladého chlapca," vyhlásila sudkyňa Caroline Wiginová, ktorá správanie konanie učiteľky považuje za zneužitie dôvery. Nazvala ho "groomingom" (nadväzovanie dôverných vzťahov s obeťami, najmä deťmi a mladistvými, pozn. red.), ktoré bolo podľa Wiginovej strategicky plánované. Po vynesení rozsudku sa Harrisová rozplakala. 

Viac o téme: SexŠtudentUčiteľkaHannah Harris
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu