Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

MIMORIADNE pátranie sa skončilo: Dobré správy! Chlapci sa našli živí a zdraví

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: FB/Polícia - BA kraj)

BRATISLAVA - Polícia v Senci vyhlásila mimoriadne pátranie po dvoch 11-ročných chlapcoch. Z domu odišli okolo pol druhej poobede. Odvtedy nikto nevedel, kde boli, videli ich pri nákupných strediskách. Nakoniec sa všetko dobre skončilo a chlapci sa našli.

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci pátrali po dvoch maloletých chlapcoch, 11-ročnom Jakubovi Bernatovi a 11-ročnom Filipovi Mrukovi z Chorvátskeho Grobu.

Aktualizované 22:29 Pátranie po chlapcoch je odvolané, chlapci sa našli

"Pátranie po dvoch nezvestných chlapcoch bolo odvolané, nakoľko chlapci sa našli živí a zdraví a tým dôvody pátrania pominuli. Za prejavenú spoluprácu a pomoc vám ďakujeme," napísali policajti na sociálnej sieti.

Poslednýkrát ich videl v blízkosti nákupných stredísk

"Chlapci odišli dnes v čase krátko pred 13.30 h z ich domov v obci Chorvátsky Grob, pričom miesto ich súčasného pohybu a pobytu nie je známe. Podľa posledných informácií by sa chlapci mali pohybovať v blízkosti nákupných stredísk a fast foodových zariadení," informoval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff. 

V tejto súvislosti sa obrátili aj na verejnosť so žiadosťou o spoluprácu. "Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestných osôb, nám oznámte na známom číslo polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB Polícia SR Bratislavský kraj," uviedol.

Viac o téme: SenecNezvestníChlapciPolícia Chorvátsky GrobMimoriadne pátranie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu