Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Posledný ROZHOVOR pred ZADRŽANÍM: ODKAZ Reného Strausza mladým a tínedžerom!

Zuzana Plačková a René Strausz Zobraziť galériu (4)
Zuzana Plačková a René Strausz (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Horúcou témou týchto dní je nepochybne akcia NAKA s krycím názvom Chikara, v rámci ktorej boli zadržaní a sú vyšetrovaní aj Zuzana Plačková a jej manžel René Strausz. Jeho popularita v uplynulých mesiacoch rástla a postupne si nachádzal mnohých fanúšikov medzi tínedžermi a mládežou. Priestor na propagáciu mu dal aj obľúbený magazín Kamarát, ktorého čitateľom adresoval René tieto slová.

Galéria: Život Zuzany Plačkovej a jej manžela Reného Strausza bol plný luxusu

René Strausz, známy aj ako Rene Rendy, je neodmysliteľnou súčasťou Zuzany Plačkovej, ktorú mnohí ešte donedávna označovali za kráľovnú slovenského instagramu. Dvojica sa rada pýši luxusným spôsobom života a niekdajší taxikár sa postupne snažil zbaviť prívlastku Plačkovej manžel. 

René okrem módnej značky Cocaine & Caviar mal na svojom instagramovom profile rôzne súťaže. Aktuálne tam má 285-tisíc followerov a ich počet stále rastie. Počas leta rozbehol aj spevácku kariéru. Spojil sa s rómskou skupinou Cico band a napríklad ich skladba Jakooo má na youtube už takmer 2 milióny zhliadnutí. 

VIDEO: Cico band a René Rendy - Jakooo.

Keďže sa z Reného postupne stal tiež úspešný influencer, magazín pre tínedžerov Kamarát s ním spravil krátky rozhovor. „René pri každej príležitosti fanúšikom odkazuje, aby si nenechali nikým vziať svoje sny a stoj čo stoj si išli za vysnívaným cieľom. Ako vzor dáva sám seba!” znie text v spomínanom článku. 

Strausz sa netajil tým, že plánuje s kapelou vytvoriť ďalšie piesne a chcel naďalej vystupovať pre svojich fanúšikov. „Ak niečo veľmi chcete a idete si za tým, raz, aj keby to malo trvať hoci desať rokov, to príde. Len treba byť vytrvalý a veriť si,” odkazoval čitateľom René. Jeho smelé plány na chvíľu síce prerušili muži zákona, no po štyroch dňoch v CPZ je opäť na slobode a hudobnej tvorbe sa nateraz môže bez obmedzení venovať. 

VIAC o zadržaní Zuzany Plačkovej a Reného Strausza, či akcii NAKA s krycím názvom Chikara NÁJDETE TU!

Posledný ROZHOVOR pred ZADRŽANÍM:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Posledný ROZHOVOR pred ZADRŽANÍM:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Zuzana PlačkováRené Strausz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu