Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Kotleba neostal nič dlžný svojej povesti: Respirátor pod nosom a.. Poď sem, fešáčik, povedal novinárovi

Marian Kotleba nosí pod nosom aj respirátor Zobraziť galériu (2)
Marian Kotleba nosí pod nosom aj respirátor (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Predseda ĽSNS je známy tým, že od začiatku spochybňuje pandémiu koronavírusu a je aj proti akýmkoľvek nariadeniam. Jedným z nich je aj nosenie rúška či respirátora, ktoré nosí zásadne pod nosom.

Marian Kotleba o tom, že koronavírus priniesli do Európy nelegálni migranti

Jednou z najúčinnejší prevencií proti nákaze novým koronavírusom je aj prekrytie horných a dolných dýchacích ciet. To zásadne nedodržiava predseda ĽSNS Marian Kotleba. Ten si ochorením Covid-19 už prešiel a tvrdil, že sa liečil vodkou, kvapkami proti kašľu a kúpaním sa v kuchynskej soli. 

Kotleba reaguje na odchody členov z predsedníctva ĽSNS: Ich rozhodnutie berie na vedomie

Kotleba si rúška zásadne na nos nedáva a rovnako je to aj s respirátorom. Kotleba sa dostavil na Výbor pre obranu a bezpečnosť a keďže od pondelka sú respirátory povinné vo všetkých interiéroch, mal ho aj predseda extrémistickej strany. Avšak opäť nesprávne nasadený pod nosom. Keď ho na to upozornil novinár, Kotleba neostal nič dlžný svojej povesti. "Poď mi ho napraviť, fešáčik," reagoval poslanec. Informoval o tom DenníkN. 

Marian Kotleba šíri hoaxy o koronavíruse od začiatku pandémie. Vládne nariadenia prirovnával k Georgovi Orwellovi, tvrdil, že s vakcínou nám do tela pichnú nanočip či to, že vakcína nám zmení štruktúru DNA. Predseda ĽSNS je aj neprávoplatne odsúdený za kontroverzné šeky a hrozí mu dlhý pobyt za mrežami.

 

Viac o téme: RespirátorRúškoĽSNSKoronavírusMarian Kotleba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu