Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Šokovaný Ráž na kastingu: Ten tanec bol príšerný!

Na kastingu sa zúčastnili len Jožo Ráž a Vašo Patejdl. Jano Baláž v Košiciach chýbal. Zobraziť galériu (4)
Na kastingu sa zúčastnili len Jožo Ráž a Vašo Patejdl. Jano Baláž v Košiciach chýbal. (Zdroj: Nový Čas)

KOŠICE - Už sa to začalo! Prvý kasting do markizáckej šou majú elánisti za sebou. Začiatok bol však mierne rozpačitý. Východ Slovenska totiž odignoroval jeden z troch "elánovských" porotcov a účastníci desili tanečnými kreáciami....

Aj keď sa na stredajší košický kasting dostavilo 200 uchádzačov, členovia kapely Elán vo štvrtok videli už iba 40 najlepších. Vážnosť projektu mierne naštrbila neprítomnosť jedného z členov kapely a zároveň porotcu Jána Baláža (56). Ten dal totiž prednosť iným záležitostiam. "Ján Baláž sa nezúčastnil košického kastingu kvôli pracovným povinnostiam. Na ostatných však už chýbať nebude," vysvetlila hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská.

Baláž tak prišiel o výborné spevácke výkony východniarov, no ostal ušetrený ich mimoriadne slabých tanečných kreácií. Tie sklamali najmä lídra Joža Ráža (53). "Nečakal som, že to bude až také zlé," zhodnotil pohybové schopnosti niektorých účastníkov frontman skupiny. Poznamenal však, že ešte nič nie je stratené, pretože ak niekto bude dobre spievať, má šancu dostať sa do šou a tanec sa doučiť. Ďalší kasting prebehne už zajtra v Banskej Bystrici, nasledovať bude Praha a nakoniec Bratislava. Do šou by malo postúpiť šestnásť najtalentovanejších.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu