Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rozboril: S Elánom zhrabne 700-tisíc!

Vilo Rozboril vymyslel projekt, na ktorom sa pekne nabalí. Zobraziť galériu (8)
Vilo Rozboril vymyslel projekt, na ktorom sa pekne nabalí.

BRATISLAVA - Ten sa teda nabalí! Moderátor Vilo Rozboril (40) si vďaka chystanej veľkolepej šou Elán je Elán poriadne namastí vrecká.

Za moderovanie pripravovaného markizáckeho projektu má podľa informácií Nového Času sľúbený polmiliónový honorár. A to nie je všetko! Keďže Rozboril je dokonca autorom celého projektu, na konto mu k tejto okrúhlej sumičke pribudne aj približne 200-tisíc. Zdá sa, že markizáckej moderátorskej jednotke svitá na dobré časy.

Na rozdiel od SuperStar, Bailanda či Let´s Dance ide tentoraz v Záhorskej Bystrici o vlastný formát. Ten vznikol na základe námetu Vila Rozborila. „Elán je skupina, na ktorej som vyrastal a ich tvorbu poznajú prakticky všetky generácie. Verím, že divák sa poteší, ak raz do týždňa zažije vďaka Markíze pesničkový večer, ktorý bude oslavou našej populárnej hudby a poctou najslávnejšej kapele,“ objasňuje svoje pohnútky Rozboril.

Novú šou by mal Rozboril ako autor projektu samozrejme aj moderovať. Za to všetko by na jeho konto mala podľa informácií Nového Času pribudnúť utešená sumička v podobe 700-tisíc korún. „Výšku honorárov nebudeme zverejňovať,“ uviedla hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská.

Podľa zdroja z televízie však Markíza už dlhšie hľadala pre Rozborila nejaký zábavný formát na jarné obdobie. Napokon sa stane jednou z hlavných tvárí v projekte, ktorý sám vymyslel. Aj keď Rozboril to tentoraz vymyslel skutočne šalamúnsky, otázkou ostáva, či ho na obrazovke nie je priveľa. „Nemáme ten pocit. Naopak, hovorí sa, že dobrého nie je nikdy dosť,“ povedala na margo výberu moderátora Dúbravská.

Samotný Rozboril sa na nový formát už veľmi teší. „Veď to bude úžasné, ak vďaka našej šou nájdeme dve hlavné postavy do muzikálu s hudbou skupiny Elán, čo bude nepochybne veľmi úspešný divadelný projekt.“ Výšku svojho honoráru aj peniaze pre elánistov za účinkovanie v šou odmietol konkretizovať aj populárny zabávač: „Oni nevedia, koľko za to dostane ma ani mňa nezaujíma, koľko na tom zarobia oni. Predpokladám, že rokovania s televíziou Markíza neboli len otázkou financií.“ Kastingy do projektu sa uskutočnia už čoskoro v Bratislave, Prahe, Košiciach a Banskej Bystrici.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu