Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mikla sa chystá na kasting do novej šou: Elán, tras sa!

Robo Mikla Zobraziť galériu (9)
Robo Mikla (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Opäť ho to čaká! Spevák Robo Mikla (26) prejde po výberovom site v prvej sérii Slovensko hľadá SuperStar kastingovými kolami aj v pripravovanej markizáckej šou Elán je Elán.

Podľa zdroja Nového Času by v Záhorskej Bystrici už mali evidovať Miklovu prihlášku. „Môžem potvrdiť, že sa nám do šou prihlásili aj mediálne známe osobnosti. Ich mená však v tejto chvíli nebudeme zverejňovať,“ povedala hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská.

Samotný spevák však informácie Nového Času bez problémov povrdil. „Áno, je to pravda. Spravil som to kvôli môjmu celoživotnému zameraniu a aj preto, že v tomto muzikáli chcem vystupovať,“ vysvetlil stručne pohnútky, ktoré ho k tomuto kroku viedli.

Z prípadnej účasti kontroverzného umelca na šou nemá obavy ani autor projektu Vilo Rozboril (40). „Robo je správny rocker a bolo by to pre šou určite prínosom,“ domnieva sa Rozboril s tým, že hlavné slovo budú mať v každom prípade elánisti. A tí sa skutočne majú na čo tešiť! Na kastingoch by sa totiž podľa zdroja Nového Času mali hudobnej legende predstaviť aj ďalšie tváre známe zo SuperStar a iných reality show.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu