Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Elán: Tajná zmluva s Markízou o veľkolepej šou!

Elán
Elán

BRATISLAVA - Tak to bude niečo! To, čo malo v Záhorskej Bystrici niekoľko týždňov prioritu najvyššieho utajenia, sa včera prevalilo. Televízia Markíza chystá s legendárnou skupinou Elán veľkolepú hudobnú šou.

Obe strany len v piatok pristúpili k podpísaniu projektu pod názvom Elán je Elán. Jožo Ráž (54), Ján Baláž (57) a Vašo Patejdl (54) budú takto spoločne prostredníctvom Markízy hľadať nových spevákov pre chystaný muzikál.

Slovenská rocková legenda Jožo Ráž a jeho kolegovia sa prostredníctvom Markízy rozhodli pre jedinečný comeback. Odsunuli koncerty aj toľko pripravovanú platňu Anjelská daň a stavili na televíznu šou. Podľa informácií Nového Času by mal najnovší markizácky projekt uzrieť svetlo sveta už o niekoľko týždňov, presne v nedeľu 24. februára.

Aj keď začiatok kastingov zatiaľ televízia tají, Markíza potvrdila aspoň fakt, že šou skutočne pripravujú. "Áno, môžeme to potvrdiť. Televízia Markíza bude vysielať veľkú hudobnú šou skupiny Elán, ktorej cieľom bude nájsť dve hlavné postavy do ich muzikálu," dodala hovorkyňa televízie Oľga Dúbravská.

Elánisti si teda prostredníctvom televíznych obrazoviek budú týmto spôsobom nedeľu čo nedeľu naživo hľadať postavy do pripravovaného hudobného projektu. V šou by sa pritom mali spievať len legendárne hity od Elánu, s ktorými kapela dosiahla nebývalú slávu.

Do takzvaných porotcovských kresiel si tentoraz zasadnú naslovovzatí odborníci - Jožo Ráž, Ján Baláž a Vašo Patejdl. Práve títo traja budú hodnotiť vystúpenia záujemcov o účinkovanie v ich muzikáli.

Túžbu po veľkolepom návrate na slovenskú hudobnú scénu pred pár dňami pre nedeľný Nový Čas potvrdil aj samotný líder Elánu Jožo Ráž: "Hráme na Slovensku oveľa menej, ako by sme skutočne chceli. A veľmi radi by sme hrali."
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu