Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Elánisti v Markíze: Začali sa tvrdé rokovania!

Ako prvý prišiel Jožo Ráž v sprievode manažérky. Zobraziť galériu (3)
Ako prvý prišiel Jožo Ráž v sprievode manažérky. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - A je to tu! Prípravy ešte donedávna prísne utajovaného hudobného projektu Markízy Elán je Elán sa začínajú rozbiehať. Včera sa po prvýkrát v útrobách Markízy objavili hlavní protagonisti šou Jožo Ráž (54), Jano Baláž (57) a Vašo Patejdl (54).

Okrem iného ich čakalo rozhodovanie o dôležitých detailoch. A podľa informácií Nového Času aj tvrdá debata o honorároch!

Nový Čas prichytil včera elánistov priamo pred budovou Markízy. Ako prvý sa o desať minút skôr pred televíziou objavil líder skupiny Jožo Ráž v sprievode manažérky, v branži známej ako Karotka. Vzápätí za ním dofrčal Baláž. Jediný, kto na prvú, vyše hodinovú markizácku schôdzku meškal, bol zaneprázdnený Vašo Patejdl.

Podľa informácií Nového Času mali v Záhorskej Bystrici včera prebehnúť aj tvrdé rokovania o honorároch muzikantov. Markíza debaty o peniazoch nevyvrátila, ale ani nepoprela. „Účel stretnutia Elánu a Markízy nebudeme komentovať,“ odkázala nám hovorkyňa televízie Oľga Dúbravská. Novému Času sa však podarilo zistiť, že po včerajšku by každému z elánistov malo za účinkovanie v šou pribudnúť minimálne 600-tisíc korún.

Elánisti v Markíze: Začali
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas)




Comeback legendárnej skupiny tak nadobúda každým dňom reálnejšie kontúry. A aj keď moderátor a autor projektu Vilo Rozboril (40) má takmer všetko premyslené, detaily sa dolaďujú každým stretnutím. Odvčera sú okrem nových termínov kastingov známe aj nové pravidlá.

Projekt má za sebou aj prvú zmenu. Do hudobnej šou sa už nebudú môcť prihlásiť len ľudia do 40 rokov, ale príležitosť dostanú všetci nad 17 rokov. Porota pozostávajúca z elánistov vyberie v štyroch mestách spolu 16 ľudí (8 žien a 8 mužov).

Elánisti v Markíze: Začali
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas)


Veľkolepý projekt Elán je Elán uzrie svetlo sveta na obrazovke Markízy už v nedeľu 24. februára. Od tohto termínu budú súťažiaci každý týždeň bojovať o rolu v pripravovanom muzikáli. Súťaž sa však neuspokojí iba s jedným víťazom, ale výhercovia budú hneď dvaja - jeden muž a jedna žena.

KASTINGY
30. január - Košice
2. február - Banská Bystrica
6. februára - Praha
9. februára - Bratislava

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu