Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Incestný škandál: Žena zavraždila manžela, aby mohla mať sex so svojím otcom

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay)

CHARLESTON - Mali dokonalý plán a splnili ho! Žena zákerne zavraždila svojho manžela. Pomáhali jej pri tom sestra a otec. Dôvodom trestného činu je skutočný incestný škandál.

Čo sa dialo v mysliach tejto diabolskej trojice? Príbeh, o ktorom  informuje britský Daily Star, by mohol pochádzať aj zo zápletky zmäteného hororu. Nie je to však zmätená fantázia autora hororu, ale trpká realita, s ktorou sa musí vysporiadať súd v okrese Dowell v americkom štáte Západná Virgínia.

Chcela sa vydať za svojho otca

Ako sa uvádza v správe, Amanda McClureová (31) spolu so svojou sestrou Annou Marie a jej otcom Larrym vykonali vyložene odporný plán vraždy. Spoločne zavraždili Johna McGuireho, manžela Amandy McClureovej. Trojica údajne udrela muža fľašou do hlavy, vstrekla mu pervitín a nakoniec ho uškrtila vrecom na odpadky.

Po zakopaní McGuireovho tela do plytkého hrobu McClureová neskôr exhumovala telo svojho manžela a zmrzačil ho pomocou drevených kolíkov zabitých do jeho trupu. Z dôvodu tohto otrasného činu stratíte reč. Žena chcela mať sex s otcom a vziať si ho. Skutočný incestný škandál.

Rodina musí ísť na doživotie do väzenia

McClureová sa nakoniec vydala za svojho otca tri týždne po vražde. Na svadobnom liste sfalšovala meno iného muža, píše Daily Star. Hrôza nakoniec zavládla po tom, čo otec skončil vo väzení za iný trestný čin a tam sa priznal k účasti na vražde. Zainteresovaní boli odsúdení na doživotie.

Viac o téme: SvadbaOtecDcéraVraždaSestraDoživotieIncest
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu