Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prasklo tajomstvo novej Farmy: Po piatich týždňoch NIKTO nevypadol... To čo sú za zmeny?!

Prasklo tajomstvo novej Farmy! Zobraziť galériu (4)
Prasklo tajomstvo novej Farmy! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Fanúšikovia markizáckej Farmy sa dlho nevedeli dočkať, kedy sa na obrazovky konečne dostane jej ďalšia séria. Televízia už od samého začiatku promovania tejto šou avizovala, že diváci sa dočkajú mnohých zmien. Väčšinu z nich už síce odhalili, no aktuálne prišiel ďalší poriadny šok!

Do Telerána totiž ako hostia zavítali Evelyn, producent Matúš Polakovič a dokonca aj samotný režisér Samo Jaško. Trojica dostala od moderátorov rannej relácie niekoľko otázok ohľadom novej série Farmy, no na mnoho z nich ešte stále odpovedali s dávkou opatrnosti, aby neprezradili, čo všetko divákov čaká. Lenže jedno veľké prekvapenie režisér predsa len odhalil a nejde o žiadnu maličkosť. 

Galéria: Finalisti Farmy 12
Teda aspoň podľa jeho vyjadrenia, z ktorého je zrejmé, že ide o naozaj výraznú zmenu, ktorá bude mať podľa všetkého podstatný dopad na priebeh celej šou. „Máme jedno obrovské prekvapenie. Úplne nový, veľký a výrazný element hry tento rok,” uviedol počas Telerána. A aby to zvedavci mali o čosi jednoduchšie, dodal, že to, o čo konkrétne ide, sa diváci dozvedia už po prvom dueli medzi zvoleným sluhom a jeho protivníkom. 

Režisér Samo Jaško prezradil, že počas piatich týždňov nakrúcania nikto zo súťažiacich nevypadol
Zobraziť galériu (4)
Režisér Samo Jaško prezradil, že počas piatich týždňov nakrúcania nikto zo súťažiacich nevypadol  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Do Telerána si ako hostí pozvali režiséra Sama Jaška, moderátorku Evelyn a producenta Matúša Polakoviča
Zobraziť galériu (4)
Do Telerána si ako hostí pozvali režiséra Sama Jaška, moderátorku Evelyn a producenta Matúša Polakoviča  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Napokon ale predsa len povedal ešte niečo viac. A síce, že hoci sa farmári na statku nachádzajú už 5 týždňov, ešte stále súťažia v plnej zostave a doteraz sa nikto z nich nevrátil domov. A to aj napriek tomu, že duel sa podľa prechádzajúcich slov režiséra konať bude. „Doma nie je ešte ani jeden účinkujúci,” povedal. 

No keď sa Kvetka Horváthová so záujmom spýtala, ako je to možné a či počas hry nikto nebude vypadávať, viac už vyzradiť nechcel. „A toto je to tajomstvo,” uviedol na záver, k čomu ešte Evelyn dodala, že spomínané tajomstvo je vraj naozaj "brutálne". 

Viac o téme: MarkízaFarma 12
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu