Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávnostná premiéra filmu Šarlatán: Loj a Kanócz ukázali najmladšiu dcéru, Nikodýmov syn krásnu frajerku!

Zuzana Kanócz a Juraj Loj priviedli na premiéru aj najmladšiu dcéru Leylu, syn Martina Nikodýma zas svoju priateľku. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Kanócz a Juraj Loj priviedli na premiéru aj najmladšiu dcéru Leylu, syn Martina Nikodýma zas svoju priateľku. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V stredu večer sa v jednom z bratislavských nákupných centier konala premiéra nového filmu s názvom Šarlatán. Uvedenia novinky do slovenských kín sa zúčastnilo mnoho známych tvárí. Medzi nimi aj hlavná postava Juraj Loj (37), ktorému spoločnosť robila partnerka Zuzana Kanócz (40) a ich najmladší potomok - dcérka Leyla (2). Martin Nikodým (49) prišiel so synom Adamom (19), ktorý do spoločnosti priviedol aj svoju krásnu priateľku!

Po koronakríze sa so slávnostnými premiérami doslova roztrhlo vrece. Len v utorok sa v kinách za sprievodu tvorcov a hercov uvádzala nová česká komédia Štěstí je krásná věc a už o deň neskôr sa známe tváre nahrnuli do nákupného centra opäť. Tentokrát sa premiérovala nová životopisná dráma s názvom Šarlatán. 

Galéria: Slovenská premiéra filmu Šarlatán:

Jednu hlavných postáv si v nej zahral známy slovenský herec Juraj Loj. A tak na uvedení novinky nemohol chýbať. Do kina ho sprevádzala jeho životná partnerka, herečka Zuzana Kanócz, a jedno z ich troch detí - najmladšia, len dvojročná dcérka Leyla. Pozrite na to chutné dievčatko!

Zuzana Kanócz, Juraj Loj a ich najmladšia dcérka Leyla.
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Kanócz, Juraj Loj a ich najmladšia dcérka Leyla.  (Zdroj: Jan Zemiar)

V rodinnom kruhu dorazil na premiéru aj moderátor Martin Nikodým. V spoločnosti ho sprevádzal jeho syn, ktorý žne úspechy vo svete modelingu, 19-ročný Adam. Otcovi však garde nerobil sám. Na večernú akciu zobral aj krásnu brunetku, ktorá bude s najväčšou pravdepodobnosťou jeho priateľka. Pozrite, ako to dvojici spolu pristane!

Moderátor Martin Nikodým prišiel do kina v spoločnosti syna Adama. Ten prišiel aj so svojou krásnou priateľkou.
Zobraziť galériu (5)
Moderátor Martin Nikodým prišiel do kina v spoločnosti syna Adama. Ten prišiel aj so svojou krásnou priateľkou.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac FOTO zo slovenskej premiéry filmu Šarlatán nájdete v GALÉRII vyššie»

Viac o téme: Juraj LojMartin NikodýmZuzana Kanócz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu