Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

VIDEO, pri ktorom sa zastavuje rozum: Majiteľ novučičkého elektromobilu zažil hanbu ako hrom

Do elektromobilu chcel natankovať benzín Zobraziť galériu (2)
Do elektromobilu chcel natankovať benzín (Zdroj: FB/The Justin Flom Show)

LAS VEGAS – Pohľad na človeka, ktorý tankuje palivo do svojho elektrického vozidla v Las Vegas, by mohol prinútiť autorov vtipov o blondínach alebo o ženách za volantom, aby trochu pribrzdili, prípadne zaradili spätný chod. Zmätená osoba na fotografii zverejnenej na Facebooku totiž jednoznačne patrí k "silnejšiemu pohlaviu". Z celej situácie nakoniec vyplynulo, že majiteľ novučičkej Tesly vôbec netušil, aké vozidlo si zaobstaral.  

Ako vynaliezavý otecko splnil sen svojmu synovi: FOTO Ľudia z jeho nápadu šalejú

Príspevok „kúzelníka“ Justina Floma, ktorým obohatil svoj facebookový profil, zdieľajú tisícky užívateľov. Zábery pochádzajúce z čerpacej stanice v Las Vegas totiž zachytávajú mladého muža, ktorý sa snaží do svojej Tesly natankovať benzín.

he tried to put GAS in his TESLA

Uverejnil používateľ The Justin Flom Show Streda 15. júla 2020

„Nie som nijaký odborník na autá. Ale keď som uvidel toho muža, hneď mi bolo jasné, že má zarobené na problém,“ hovorí autor fotografie. „Najskôr ma upútalo, že s tým autom vôbec zastavil vedľa stojana. Vystúpil, vyhodil odpadky a ja som si myslel, že hneď odíde. Pozoroval ho aj ďalší zákazník stojaci vedľa mňa a neverili sme vlastným očiam, keď ten muž otvoril dvierka elektrickej koncovky a snažil sa natankovať benzín.“ 

Rozčarovaní diváci si všimli, že auto ešte nemá poznávacie značky, čiže je úplne nové, čo by mohlo vysvetliť nepochopiteľné správanie zmäteného šoféra. Flom uviedol aj to, že majiteľ novučičkého elektromobilu až po vyhľadávaní na internete pochopil, že si nekúpil hybrid. Keď mu teda plán s tankovaním nevyšiel, tak si iba nahlas slovne uľavil, nastúpil a zmizol.

Viac o téme: TeslaBenzínČerpacia stanica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu