Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Donášač pizze dojal svet: VIDEO Zazvonil pri dverách a... Neudržíte slzy!

Emocionálna reakcia muža z rozvozu
Emocionálna reakcia muža z rozvozu (Zdroj: TikTok/Joe Cad)

USA - Na internet sa dostalo video, ktoré zachytáva emocionálnu reakciu muža z rozvozu. Keď pri doručovaní svojej objednávky zistil, že takmer prebudil spiace dieťa, ospravedlnil sa rodine. To, čo sa ale stalo pri vchodových dverách, dojíma ľudí k slzám.

Zábery nasnímané bezpečnostnou kamerou na zvončeku Joeyho Cadwalladera zachytávajú, ako si zamestnanec rozvozu zdesene zakrýva ústa a okamžite sa ospravedlňuje. Zákazník totiž ku svojej objednávke pripísal, aby nezvonil na zvonček. Muž si to ale uvedomil príliš neskoro a zobudil spiace dieťa.

VIDEO, pri ktorom sa zastavuje rozum: Majiteľ novučičkého elektromobilu zažil hanbu ako hrom

„Je mi to ľúto,“ ospravedlňuje sa zamestnanec rozvozu. Na záberoch ďalej vidno, ako si chytí hlavu do dlaní a odkráča od vchodových dverí. Po tom, čo sa tieto zábery dostali na TikTok, mnohí neudržali slzy dojatia. Niektorí sa domnievajú, že samotný zamestnanec musí byť tiež otcom, pretože takáto reakcia nie je samozrejmá.

@joeacad

We came out and told him it was no big deal. Poor dude beat himself up. ##pizza ##pizzadelivery ##fyp ##foryou

original sound - Joe Cad

„Je taký správny a dá sa povedať, že je to dobrý človek. Rovnako ako vy za to, že ste k tomu neboli neslušní,“ odkázal jeden z divákov videa. K tomuto komentáru sa pripojilo veľa ľudí a súhlasili s tvrdením, že muž musí byť skutočne dobrý človek.

Viac o téme: DvereZvonček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu