Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slovenská speváčka vyrazila dych: Pred pár dňami sa zasnúbila a... AHA, už je vo svadobných!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (5)
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Prežíva najkrajšie životné obdobie a šťastie z nej doslova srší na všetky strany. Reč je o speváčke Dominike Starej (26), ktorá sa len pred pár dňami pochválila krásnou novinkou. Už nejaký ten čas sa netajila skutočnosťou, že konečne našla svojho životného partnera, no a veci nabrali pomerné rýchly spád. Speváčka sa zasnúbila a teraz...

Dominika si je istá, že stretla toho pravého a svojmu budúcemu manželovi a vidine spoločnej rodiny dokonca podriadila aj svoju kariéru. Práve kvôli tomu pred niekoľkými týždňami odmietla ponuku premiéra Igora Matoviča, ktorý ju oslovil, aby sa stala jeho hovorkyňou. 

Galéria: Dominika Stará
Aktuálne jej milý pokľakol a požiadal ju roku. Spoločne si dokonca už zariaďujú aj byt, ktorý ale budú zdieľať až po tom, čo si pred oltárom oficiálne povedia svoje áno. Zásnubami sa síce sympatická blondínka pochválila len počas uplynulej nedele, no už teraz sa ukázala v bielom. 

Fotografia v nádherných svadobných šatách pochádza zo skúšania v salóne a hoci nejde o tie, ktoré na sebe bude mať v kostole, svoj dokonalý kúsok si už podľa vlastných slov vybrala. „A áno, mám už aj šaty. Nie, tieto to nie sú, ale toto je jediná foto, ktorú videl aj môj snúbenec, tak ju sem môžem dať, inak mám tých fotiek okolo 200. Bola som v salóne, ktorý ma očaril svojou jedinečnosťou už asi pred 4 rokmi,” napísala nadšená Dominika s tým, že odvtedy dúfala, že ak raz motyka vystrelí, svoju róbu si vyberie práve tam. Čo poviete, nevyzerá prekrásne? 

Čerstvo zasnúbená Dominika Stará zverejnila prvú fotografiu vo svadobných šatách.
Zobraziť galériu (5)
Čerstvo zasnúbená Dominika Stará zverejnila prvú fotografiu vo svadobných šatách.  (Zdroj: Facebook D.Š.)

Viac o téme: SvadbaDominika Stará
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu