Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Z manželov sa stali milionári: VIDEO Bohatstvo im takmer zničilo život, teraz prišla ďalšia rana!

Radosť po výhre Zobraziť galériu (4)
Radosť po výhre

LONDÝN – Milióny im šťastie nepriniesli! Zaľúbenci Dave (56) a Angela (52), ktorí bývali v jednoizbovom byte a boli spolu šťastí, v roku 2011 vyhrali v lotérii EuroMillions 101-miliónov libier (vyše 112-miliónov eur). O dva mesiace po nečakanej výhre sa vzali, no hádky pre peniaze takmer zapríčinili rozvod. Teraz sa stali terčom zlodejov!

Anglický pár si po rozprávkovej výhre užíval. Dave a Angela sa presťahovali do honosného sídla v Surrey, kúpili si luxusný byt v Londýne a drahé auto, taktiež si dopriali aj dovolenku snov. O dva mesiace sa stali manželmi.

Peniaze im však šťastie nepriniesli. „Dave mi prezradil, že s Angelou žijú oddelene, že sa budú rozvádzať. Dokonca vraj zmrazil všetky peniaze, aby sa k nim nemohla dostať. Nechce, aby ich všetky minula. Nepáčilo sa mu, ako s nimi hospodári,“ povedala v roku 2013 denníku Daily Mail Rose Ryanová, ktorá sa vydala za Daveovho brata. K rozvodu nakoniec nedošlo.

Súvisiaci článok: Milenci vyhrali 101 miliónov, peniaze rozdajú kamarátom!

Zmienený britský denník teraz prišiel so šokujúcou správou. Manželia Dawesovci sa stali terčom lupičov. Tí ich v luxusnom sídle zviazali káblom, pričom Daveovi uštedrili tvrdý úder do tváre.

Z manželov sa stali
Zobraziť galériu (4)

Incident sa odohral v nehnuteľnosti, ktorú v 60. rokoch vlastnili Sir Tom Jones a Engelbert Humperdinck. Zlodeji vzali šperky a okolo 20-tisíc libier (v prepočte cez 22-tisíc eur). Utiekli vo vozidle Range Rover, ktoré vlastnil pár. Krátko na to sa auto našlo zhorené v neďalekej lokalite Etchingham.

Muži zákona zatkli troch mužov, neskôr ich však prepustili. Polícia uviedla, že prípad bol zastavený pre nedostatok dôkazov.

Viac o téme: LotériaVýhraDave DawesAngela Dawesová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu