Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Milenci vyhrali 101 miliónov, peniaze rozdajú kamarátom!

Dave a Anglela oslavujú výhru Zobraziť galériu (2)
Dave a Anglela oslavujú výhru

LONDÝN - Identita dvoch šťastlivcov, ktorí minulý piatok vyhrali v lotérii EuroMillions 101 miliónov libier (115 miliónov eur), bola konečne odhalená. Sú nimi Dave a Angela žijúci v meste Wisbech, ktoré sa nachádza v anglickom grófstve Cambridgeshire.

Dave (47) povedal, že sa do hry zapojili len po tretí krát. "Pozerali sme televíziu, keď sa akurát začalo losovať. V rukách sme držali tiket a úplne šokovaní sme sledovali, ako vyťahujú presne tie isté čísla. V tú noc sme vôbec nespali," spomína na deň, ktorý im zmenil život. Spolu so svojou partnerkou sa tak stali výhercami tretej najvyššej čiastky v Británii.

Pracovník istého britského výrobcu potravín si tak bude môcť dovoliť kúpiť zásnubný prsteň, s ktorým požiada Angelu o ruku. Budúci manželia vyhlásili, že sa plánujú presťahovať do Londýna, pretože Dave je veľký fanúšik futbalového klubu Chelsea. Okrem toho sa vyberú na výlet do Las Vegas či do Švajčiarska.

Šťastní výhercovia sa už stihli prejaviť aj ako štedrí darcovia. Približne pätinu z ohromnej čiastky sa chystajú rozdať svojim priateľom a príbuzným. "Urobili sme zoznam asi dvadsiatich ľudí, ktorí sú nám najbližší. Každému z nich darujeme milión," povedal Dave.

Doteraz najvyššiu výhru v lotérii EuroMillions vyplatili v júli tohto roka manželom Weircom zo Škótska. Išlo vtedy o 161 miliónov libier (184 miliónov eur).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu