Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Potvrdené: Čírová je tehotná... Prvé slová Márie a jej manžela!

Mária Čírová Zobraziť galériu (9)
Mária Čírová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Obľúbená slovenská speváčka Mária Čírová (31) sa už čoskoro stane trojnásobnou mamou. K dcérke Zoe a synčekovi Hugovi pribudne už tento rok súrodenec. Správu potvrdil manžel sympatickej umelkyne Maroš Kachút (46).

Slovenská speváčka Mária Čírová je v požehnanom stave. Do redakcie sme dostali tip a radostnú novinku nám potvrdil aj budúci trojnásobný otec Maroš Kachút. „Áno je to pravda, tretie bábätko sme plánovali, bola to u nás doma téma už asi rok a prišlo to teraz. Veľmi sa tešíme a tešia sa aj deti. Mária je momentálne v treťom mesiaci,” povedal pre topky.sk.

K očakávaniu tretieho potomka sa vyjadrala pre Topky aj samotná speváčka a budúca trojnásobná mama. „Tento rok sa zo mňa stane trojnásobná mama! Je to viac než úžasné. Cítime sa vďační a požehnaní. S manželom aj deťmi prežívame veľkú radosť," rozplýva sa šťastím Mária. 

K desaťročnému chlapčekovi Hugovi a sedemročnému dievčatku Zoe tak čoskoro pribudne ďalší súrodenec, na ktorého sa už celá rodinka nesmierne teší. Už o pol roka by sa tak mali Kachútovci tvoriť päťčlennú famíliu. Či to bude chlapček alebo dievčatko zatiaľ nevedno. Budúcim trojnásobným rodičom srdečne blahoželáme!

Mária Čírová sa statne trojnásobnou mamou.
Zobraziť galériu (9)
Mária Čírová sa statne trojnásobnou mamou.  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Viac o téme: Mária ČírováMaroš Kachút
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu