Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

A je to tu! Spomienkový koncert na Karla Gotta (†80): Ivana vyzradila detaily!

Karel Gott Zobraziť galériu (4)
Karel Gott

PRAHA - Fanúšikovia českej legendy, speváka Karla Gotta sa môžu začať radovať. Dlhoočakávaný rozlúčkový koncert, ktorý si Maestro dokonca sám naplánoval, totiž naberá reálne kontúry. Konať sa bude krátko pred Vianocami.

Karel Gott sa tešil na veľkolepý koncert pri príležitosti svojich 80. narodenín. Ten však nakoniec musel pre pretrvávajúce zdravotné ťažkosti zrušiť. Žiaľ, 1. októbra podľahol akútnej leukémii a koncert už svojim fanúšikom nahradiť nestihol. Maestro sa však precízne pripravil i na svoj blížiaci sa odchod a do detailov naplánoval koncert, ktorým sa chcel so svojimi priaznivcami rozlúčiť. Jeho detaily sú po takmer piatich mesiacoch konečne známe!

Galéria: Takto si pamätáme na Karla Gotta:

Prostredníctvom oficiálnej stránky karelgott.com to oznámila vdova po spevákovi Ivana Gottová (43). Koncert sa bude konať 15. decembra v pražskej O2 aréne, kde sa mal konať aj spomínaný koncert k jeho osemdesiatke. „Manžel si ešte počas svojho života uvedomoval, že koncert na jeho pamiatku by pre jeho priaznivcov mal byť usporiadaný. Chcel, aby organizátorom koncertu bola agentúra Karel Gott Agency a svojmu najbližšiemu tímu prezradil aj veľmi konkrétnu predstavu podoby koncertu. Budeme sa snažiť jeho prianie naplniť,” uviedla Gottová.

Detaily zozlúčkového koncertu Karla Gotta sú konečne známe.
Zobraziť galériu (4)
Detaily zozlúčkového koncertu Karla Gotta sú konečne známe.  (Zdroj: SITA/Marek Mrviš)

Na koncerte zaznejú Maestrove najznámejšie hity v podaní najväčších hviezd českej a slovenskej populárnej hudby za sprievodu Bandu Pavla Větrovca. Koncert bude mať okrem spomienkového aj charitatívny rozmer. Súčasťou koncertu bude totiž aj odovzdanie šeku a financie budú použité na podporu výskumu v oblasti lymfómu a leukémie, ktorá sa stala osudnou aj samotnému spevákovi.

Viac o téme: Karel GottIvana Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu