Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najväčšie FAUX PAS na Česko-Slovenskom plese 2020: Táto herečka sa poriadne dogabala!

Česká herečka Marika Šoposká prišla na Česko-Slovenský ples v nevhodných šatách. Zobraziť galériu (3)
Česká herečka Marika Šoposká prišla na Česko-Slovenský ples v nevhodných šatách. (Zdroj: Pavel Dvořák)

PRAHA - Zatiaľ čo v Bratislave sa v sobotu večer konal Prešporský bál, u našich západných susedov sa známe tváre zabávali na Česko-Slovenskom plese. Ide o prestížne podujatie, na ktoré každoročne dorazia najväčšie hviezdy z oboch krajín. Očakáva sa preto, že sa hostia na túto príležitosť aj patrične vyobliekajú. Známa česká herečka Marika Šoposká tentokrát nemala najšťastnejší výber. Jej šaty boli absolútne najväčším prešľapom večera!

Prominentné plesy a bály sú zakaždým prehliadkou veľkých honosných rób či krásnych spoločenských šiat. Známe Češky a Slovenky sa na týchto prestížnych podujatiach vždy predbiehajú v tom, ktorá bude kráľovnou večera, a preto si na výbere svojho oblečenia dávajú dvakrát tak záležať. 

Galéria: Galéria z Česko-Slovenského plesu 2020 v Prahe

Vychytená česká herečka Marika Šoposká  to však so svojimi šatami veľmi nevychytala. Siahla totiž po zvláštnom modeli maslovej farby, ktorý absolútne nelichotil jej farbe pleti. Vyzerala mdlo... Navyše strih šiat pôsobil, akoby sa na plese ocitla úplným omylom.

Nevýrazný kúsok by sa oveľa viac hodil na letnú večernú párty alebo ako slušivý župan či nočná košeľa do postele. Svetlé šaty z ľahkého materiálu totiž pôsobili absolútne nehonosne, dokonca spod tenkej látky brunetke presvitala podprsenka. No skrátka, celé zle... 

„Nešťastná voľba na takúto honosnú udalosť. Príliš ležérne, materiál casual, vzhľad ako nočná košeľa. Šaty pôsobia lacno a navyše sú priesvitné. Keď už dáma predsa len zvolila tieto šaty, mohla ich pozdvihnúť aspoň výraznou zlatou kabelkou, prehodiť si na ne nejakú kožušinovú štólu. Takto to vyzerá ako babkine negližé z 30. rokov,“ zhodnotila pre Topky.sk módna návrhárka Andrea Koreňová - Sicily Style. Veď uznajte sami!

Herečka Marika Šoposká si na Česko-Slovenský ples zvolila absolútne nevhodné šaty.
Zobraziť galériu (3)
Herečka Marika Šoposká si na Česko-Slovenský ples zvolila absolútne nevhodné šaty.  (Zdroj: Pavel Dvořák)

Viac o téme: Marika ŠoposkáČesko-Slovenský ples 2020
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu