Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Čerstvý párik Drobná a Šebo: Na ples prišla sama... TOTO je dôvod!

Emma Drobná prišla na Česko-Slovenský ples bez Filipa Šeba. Zobraziť galériu (6)
Emma Drobná prišla na Česko-Slovenský ples bez Filipa Šeba. (Zdroj: Vlado Anjel)

PRAHA – Druhá februárová sobota patrila v českej metropole poriadnej zábave. V Obecnom dome sa konal Česko-Slovenský ples, ktorý opäť spojil dva národy v minulosti tvoriace jeden štát. Plesali mnohé známe tváre a medzi nimi aj niekdajšia víťazka Superstar Emma Drobná (25). Hoci už nejaký ten piatok tvorí pár so športovcom Filipom Šebom (35), do Prahy prišla bez neho. Poznáme dôvod!

Emma Drobná v sobotu v pražskom Obecnom dome doslova žiarila. Po tom, čo sa na väčšine akcií objavovala v čiernych či tmavých šatách, tentoraz zvolili s Ferom Mikloškom bielu a, paradoxne, trafili do čierneho. Speváčka bola neprehliadnuteľná rovnako, ako to, že jej spoločnosť na Česko-Slovenskom plese nerobil jej partner Filip Šebo. Nás prirodzene zaujímal dôvod

Emma Drobná na Česko-Slvoenskom plese: Prišla bez Šeba... Pre TOTO neboli spolu!
Ako jedna z víťaziek súťaže Superstar sama povedala, nejde o žiadnu drámu. „Dôvod je ten, že trénuje. Je v Thajsku, trénuje, pracuje na sebe so svojím triatlonovým tímom. Takže maká,” prezradila nám, prečo ju nesprevádzal pri jej debute na spomínanom plese.

Galéria: Emma Drobná s partnerom Filipom Šebom
O dvojici sa dlhšie šuškalo, že tvoria pár, no ani jeden odhalenie vzťahu nehrotil. Napokon však vyšli s pravdou von a dokonca spolu strávili už aj vianočné sviatky v zahraničí. Medzi speváčkou a športovcom je desaťročný rozdiel, no i tak si rozumejú a sú veci, ktoré si na Filipovi Emma veľmi váži. „Najviac to, že je z neho cítiť úprimnosť. On je veľmi... Šťastný mi stále pripadá. A pomohol mi aj v tomto, že ja som taký melancholickejší typ a on pozerá na ten svet tak optimistickejšie. A celkovo je spravodlivý, vtipný, vie ma rozosmiať. Je super,“ zhodnotila šťastná rodáčka z Nového Mesta nad Váhom.

A keďže je momentálne Šebo ďaleko od Slovenska a sviatok všetkých zamilovaných klope na dvere, chceli sme vedieť, či ho strávia spolu a či chystajú niečo špeciálne. Emma hneď na druhý deň po plese nasadla do lietadla a šla za ním. Zamilovanosť z nej doslova sršala a sympatická blondínka dúfa, že tohtoročný Valentín bude lepší ako tie predchádzajúce.

Emma Drobná priznala, prečo ju Šebo nesprevádzal na plese.
Zobraziť galériu (6)
Emma Drobná priznala, prečo ju Šebo nesprevádzal na plese.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Emma Drobná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu