Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Odvážny krok známej Slovenky: Na dvoch plesoch v tých istých šatách, ale... použila TENTO trik!

Manželka Juraja Čurného Andrea parádne ušetrila. Zobraziť galériu (4)
Manželka Juraja Čurného Andrea parádne ušetrila. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Tomu sa povie odvaha! Manželia Juraj (53) a Andrea (35) Čurní sa tento rok zúčastnili už dvoch prestížnych plesov. Na tom by nebolo nič zvláštne, ibaže Andrea sa rozhodla pre nevídaný krok. Na oba ostro sledované plesy si obliekla tie sté šaty!

Prírodu treba chrániť. To si povedala aj manželka hudobného experta Juraja Čurného Andrea. Namiesto zháňania niekoľkých plesových rób sa totiž tento rok rozhodla trochu experimentovať a spravila niečo, čo je zvyčajne vo svete celebrít neslýchané. Rovnaké šaty si totiž obliekla už dvakrát!

Galéria: Andrea a Juraj Čurní

Prvýkrát sa Andrea objavila v šatách belasej farby na Plese v Opere 2020. Už vtedy pre Topky prezradila, že šaty, ktoré jej ušili na mieru v jednom z vyhlásených salónov, čoskoro využije opäť: „Dnešné šaty majú dnes premiéru a aj derniéru, lebo sa budú recyklovať a budú z nich iné, ešte krajšie, alebo rovnako krásne plesové šaty.”

Andrea Čurná v belasých šatách na Plese v opere v januári 2020.
Zobraziť galériu (4)
Andrea Čurná v belasých šatách na Plese v opere v januári 2020.  (Zdroj: Ples v opere)

Myšlienka recyklácie sa páči aj Jurajovi, ktorý pravidlo jeden raz a dosť považuje za nepochopiteľný predsudok. „Nám je proste strašne ľúto, keď sú krásne veci, obliecť si ich iba raz. Najmä ak sa žena cíti v plesových šatách veľmi dobre, tak by mala mať možnosť si ich obliecť
na niekoľko plesov, nie iba na jeden,” 
povedal nám. 

Andrea Čurná na Prešporskom bále vo februári 2020.
Zobraziť galériu (4)
Andrea Čurná na Prešporskom bále vo februári 2020.  (Zdroj: Jan Zemiar)

A tak sa aj stalo. Plavovláska však použila rafinovaný trik. Belasú čipku, ktorá tvorila vrchnú vrstvu šiat, dala odstrániť a na Prešporskom bále bol už z róby nový kúsok v trblietavej bielej farbe. Ako vynaliezavá manažérka priznala, jednoduchým trikom ušetrila nielen životné prostredie, ale aj čas a svoju peňaženku. Ktorá verzia šiat sa vám páči viac?

Viac o téme: Juraj ČurnýAndrea Čurná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu