Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Mladá modelka bojuje o život: Polonahá vypadla z 3. poschodia, hodiny mrzla v kríkoch!

Ksenia Puntus Zobraziť galériu (3)
Ksenia Puntus (Zdroj: Facebook)

MOSKVA - Hrozný pohľad sa naskytol istému pracovníkovi z údržby chodníkov a ciest, keď v kroví zbadal polonahé telo mladej blondínky. Bola ňou ruská modelka Ksenia Puntus (21). Tá podľa medializovaných informácií vypadla z bytu svojho prominentného frajera, ktorý sa nachádza na 3. poschodí.

Krásna Ruska Ksenia Puntus mala pred sebou sľubnú kariéru modelky. Pózovala napríklad pre ruské vydanie časopisov Vogue či Tatler. V uplynulých dňoch však jej život visel na vlasku. Blondínka totiž záhadne vypadla z 3. poschodia moskovského bytu jej frajera. Tým je o rok mladší Andrej Bakov, vnuk známeho režiséra Nikitu Michalkova.  

Podľa medializovaných informácii našiel Kseniu v kroví pracovník, ktorý má na starosti údržbu chodníkov a ciest. Odetá len v úspornej bielizni tam v mínusových teplotách ležala niekoľko hodín. Blondínka mala vážne zranenia hlavy, hrudníka, zlomené rebrá, nohy i pánvu. 

Muži zákona sa prípadom intenzívne zaoberajú. Vypočuli už modelkinho frajera, ktorého našli spiaceho a nič netušiaceho v byte. „Večer pred tým bola na večierku. Tí, čo tam boli s ňou prisahajú, že ju v poriadu odviedli domov aj s jej priateľom. Je to hrozné. Modlíme sa za ňu. Nepamätá s nič, len svoje meno,” uviedla na margo toho jej kamarátka Alesya Kafelnikova, ktorá tiež poprela, že by Ksenia brala drogy.   

Život atraktívnej modelky visel na vlásku.
Zobraziť galériu (3)
Život atraktívnej modelky visel na vlásku.  (Zdroj: Facebook)

 

Viac o téme: Ksenia Puntus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu