Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Členovia PS/SPOLU spomínali na Vianoce a dali si aj predsavzatia: FOTO Truban prezradil pohlavie dieťatka!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Facebook/Michal Truban)

BRATISLAVA - Členov novovzniknutnej koalície PS/SPOLU čaká ťažký rok. Aj pre nich budú skúšku predstavovať parlamentné voľby. Niektorí členovia si zaspomínali na to, aké boli ich Vianoce v detstve a niektorí prezradili svoje novoročné predsavzatia. Zdá sa, že sa chcú venovať predovšetkým politike. Lídra koalície však čaká aj zmena v osobnom živote. Stane sa otcom a prezradil aj pohlavie dieťatka.

Koalícia PS/SPOLU je na politickej scéne Slovenska novinkou, aj keď sa v jej strane nachádzajú aj známe tváre. Mnohých čaká náročný rok a kampaňové obdobie je v plnom prúde. Lídra koalície čaká v živote veľká zmena. Stane sa otcom. 

Michal Truban

Členovia PS/SPOLU spomínali na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook/Michal Truban)

Michala Trubana čaká veľká zmena najmä v osobnom živote a patrične k tomu prispôsobil aj svoje novoročné predsavzatie. „Narodí sa nám dcéra, preto je mojím predsavzatím byť čo najlepším otcom. Vo verejnom živote chcem urobiť všetko preto, aby sme Slovensko zmenili na férovú krajinu, na ktorú budeme môcť byť všetci hrdí,“ povedal pre Topky líder PS/SPOLU. 

Juraj Hipš

Členovia PS/SPOLU spomínali na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Hipš si už roky predsavzatia nedáva a hlavne nie na Silvestra. „Túto chybu už roky nerobím. Zbytočne by som si robil výčitky zo zlyhania. A nový rok treba začať pozitívne,“ myslí si odborník na školstvo v tíme PS/SOLU Juraj Hipš. „Mám pevnú vôľu. Človek môže v tej chvíli ľahko podľahnúť eufórii a chrlí predsavzatia ako ohňostroj. Kľúčové rozhodnutia robím radšej v tichu a pokoji,“ uviedol. Napriek tomu však do nového roka jedno má. „Jedno mám. Navštíviť do volieb školy na najvzdialenejších koncoch našej krajiny.“

Simona Petrík

Simona Petrík ako malé dieťa
Zobraziť galériu (6)
Simona Petrík ako malé dieťa  (Zdroj: archív S. P.)

Aj Simona Petrík sa v budúcom roku bude snažiť čo najviac venovať svojej politickej oblasti. „Dávam si predsavzatia, ktoré nie sú príliš nerealistické, aby som ich aj vedela dodržať. V roku 2020 je mojím pracovným predsavzatím pomôcť čo najviac odvážnym ženám z PS/SPOLU dostať sa do parlamentu, aby problémy žien mal kto v novom parlamente riešiť.“

Pavel Sibyla

Vianoce boli pre Pavla Sibylu v detstve aj o chodení s betlehemcami. „Na Podpoľaní, odkiaľ pochádzam, sa vždy pred Vianocami dajú dokopy partie starších detí a mladých mužov, ktoré počas vianočných sviatkov chodia koledovať po lazoch,“ prezradil. „Mne vždy pripadla rola “Kresťana”, čo malo svoje výhody, lebo som nosil so sebou drevený betlehem, do ktorého sme ukladali vykoledované mandarínky, medovníky a peniaze. No malo to aj svoje nevýhody, lebo Kresťan bol prvý zo skupiny, kto klopal na dvere. Čo znamenalo, že som to bol ja, kto čelil psom strážiacim gazdovské dvory. Obišlo sa to bez krvavého dohryzenia a zrejme vďaka tejto skúsenosti sa psov nebojím,“ dodal Sibyla.    

Pavel Sibyla
Zobraziť galériu (6)
Pavel Sibyla  (Zdroj: archív P. S.)

Martin Pekár

Martin Pekár bol v detstve poriadny jedák a na Vianoce si doprial ešte viac. „Pri prvej fotke si pamätám že som zjedol asi 10 salóniek tak, že som obaly nechal stále na stromčeku, aby sa to nezistilo, že som taký pažroš,“ povedal. 

Martin Pekár (vľavo)
Zobraziť galériu (6)
Martin Pekár (vľavo)  (Zdroj: archív M. P.)

Viac o téme: Miroslav BeblavýMichal TrubanSimona PetríkPS/SPOLUJuraj Hipš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu