Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rodina Beblavých mala cez víkend slávnostnú večeru: FOTO Navštívili ich profíci a prišla tréma!

Miroslav Beblavý Zobraziť galériu (3)
Miroslav Beblavý (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - U rodiny Beblavých to cez uplynulý víkend bolo skutočné pestré. Člen paktu o neútočení si totiž dali slávnostnú večeru s rodinou, na ktorú prišiel aj ďalší člen spomínaného paktu - líder KDH Alojz Hlina s manželkou Martinou. Miroslavovi Beblavému z PS/Spolu ale nebolo všetko jedno, pretože stál zoči-voči profesionálom.

Rodina Hlinovcov totiž patrí medzi populárnych aj v oblasti gastronómie. "Keď sme sa dozvedeli, že k nám na večeru príde dvojica, ktorá dlhoročne podniká v gatronómii, dostali sme dosť trému," píše na sociálnej sieti programový líder PS/Spolu Beblavý.

Rodina Beblavých mala cez
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Miroslav Beblavy)

Tréma opadla a ostal len príjemný pocit

Predseda strany Spolu ale nakoniec predsalen poľavil zo stresujúceho tempa a uvoľnil sa. "Nakoniec to dobre dopadlo, aspoň podľa toho, že všetko bolo zjedené. Musím povedať, že mám rešpekt pred ľuďmi, ktorí sa týmto živia," uzavrel Beblavý.

Skúsenosti s podnikaním tohto typu

Ako už bolo vyššie spomenuté, rodina Hlinovcov sa na čele s manželkou Martinou Hlinovou podieľa aj v gastronomickom biznise. Vedú totiž sieť stravovacích podnikov Slovak Pub, ktorého pobočky sú okrem nášho hlavného mesta aj v Stupave a jedna z nich bola aj v Žiline. Podniky predtým niesli názov 1. slovenská krčma. Je preto očividné a jasné, že predseda Spolu mal pred slávnostnými hodmi, na ktoré prišli Hlinovci, podstatnú dávku rešpektu a trémy.

Hlinovci podnikajú v gastronómii už dlhšie
Zobraziť galériu (3)
Hlinovci podnikajú v gastronómii už dlhšie  (Zdroj: TASR/Vladimír Benko)

Viac o téme: VečeraAlojz HlinaMiroslav Beblavý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu