Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO Okolostojacim sa z mladíka na nástupišti zdvihol žalúdok, také niečo by nemal dovoliť nik

Muž si umýva zuby na nástupišti londýnskeho metra. Zobraziť galériu (3)
Muž si umýva zuby na nástupišti londýnskeho metra. (Zdroj: Twitter/MelissaTherms)

LONDÝN - Cestovanie verejnou dopravou nie je vždy príjemné a pohodlné. Presvedčili sa o tom cestujúci v londýnskej stanici metra, z ktorej si neznámy muž urobil kúpeľňu. Na fotke si umýva zuby a zubnú pastu vypľúva priamo na podlahu nástupišťa. Záber pobúril množstvo ľudí na Twitteri.

Dochádzanie verejnou dopravou znamená, že musíme byť o čosi tolerantnejší voči ľuďom okolo nás. To ale odignoroval tento muž v londýnskej stanici metra. Twitter používateľka Melissa Thermsová ho vyfotila, ako si na nástupišti umýva zuby a zubnú pastu vypľúva na zem.

Muž si umýva zuby
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter/MelissaTherms)

„Nechutné správanie na stanici v Eustone. Na nástupišti si tento muž umýval zuby a opakovane pľuval na podlahu,“ pripísala Melissa ku záberu. Dodala, že mužovo nevhodné správanie si všimli viacerí, no nikto sa ho nesnažil zastaviť.

Muž si umýva zuby
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter/MelissaTherms)

Znechutení neboli len ľudia okolo neznámeho chlapíka, ale aj používatelia Twitteru, ktorí narazili na fotku. „Má šťastie, že som tam nebol, pretože by som sa naňho pravdepodobne vyvracal,“ odkazuje jeden z komentárov. „Preboha, prečo ľudia nedokážu vstať o tri minúty skôr?“ znie ďalší.

Čítajte aj: Muža bolel zub a bol opuchnutý: Zubár len ťažko veril tomu, čo mu vytiahol z úst

Iní v komentári označili správny orgán londýnskej samosprávy Transport for London, ktorý je zodpovedný za dopravu, aby poukázali na neadekvátne a „antisociálne“ správanie cestujúceho. Uznajte sami, v podobnej situácii by ste sa pravdepodobne nechceli ocitnúť.

Viac o téme: MetroCestovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu