Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Na markizáckej Farme to poriadne vrie: Vypenil už aj hospodár Martin... STOP luxusu, čaká ich prísny režim!

Hospodár Martin Bagár sa poriadne rozhneval. Zobraziť galériu (5)
Hospodár Martin Bagár sa poriadne rozhneval. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Zdá sa, že súťažiaci z Farmy si zvykli na luxus, ktorý je im, oproti predchádzajúcej sérii šou, dopriaty. A to až natoľko, že zveľaďovať statok sa im veľmi nechce. Situácia už zašla tak ďaleko, že na seba privolali hnev hospodára.

To, že sa farmári nedokázali popasovať s úlohami, ktoré zadal hospodár Martin Bagár, sa stalo už mnohokrát. Nie vždy sa totiž podarí dokončiť všetko načas a aj hospodár už neraz prižmúril oko. Posledná kontrola na statku ho však sklamala natoľko, že už nedokázal skryť rozčarovanie a hnev. Dokonca aj pri smútočných vencoch, ktoré si mal každý súťažiaci vyrobiť sám, nakoniec vysvitlo, že ich pripravili len niektoré, zručnejšie farmárky. „Normálne mám pocit, že farma Lux sa začína meniť na farmu Lenivec,” zhodnotil hospodár napokon sklamane.

Za pravdu mu pritom dal aj farmár týždňa Matej Jurkovič, ktorý sa sám už niekoľkokrát sťažoval, že pracovať a starať sa o zvieratá sa zo súťažiacich nechce takmer nikomu. No chybu priznal aj na svojej strane. „Snažil som sa byť benevolentný, nedával som žiadne tresty, nechával som veciam voľný priebeh...,” sypal si popol na hlavu.

S hospodárovym výrokom o lenivosti súhlasil aj farmár týždňa Matej Jurkovič.
Zobraziť galériu (5)
S hospodárovym výrokom o lenivosti súhlasil aj farmár týždňa Matej Jurkovič.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Matej sa na výkony farmárov posťažoval aj priamo Evelyn v duelovej stodole a na záver svojho týždňa sa súperom postaral o nepríjemné prekvapenie. Navrhol totiž, aby boli obmedzené balíčky s jedlom, ktoré na Farmu chodia, a aby tak slúžili skôr ako odmena. „Zakážte sem nosiť balíky s jedlom a prejdeme na tresty. Pokiaľ sa niekto nepohne a nezrýchli, nedostane raňajky, nedostane obed, nedostane večeru. Cez jedlo veľmi rýchlo dokážem tých ľudí motivovať. Lenže darmo ja budem niekoho motivovať cez jedlo, keď každý dostane plný pytel žrádla na dva týždne.” 

Napriek tomu, že farmári s jeho slovami nesúhlasili, Evelyn jeho slovám pozorne načúvala a vyzerá to tak, že Matej sa ako odchádzajúci farmár týždňa ešte stihne postarať o koniec blahobytu v drsnej reality šou.

V dueli sa stretli Andrea Matejčíková a Romana Košťálová.
Zobraziť galériu (5)
V dueli sa stretli Andrea Matejčíková a Romana Košťálová.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

A jeho nespokojnosť pokračovala aj po tom, ako od hospodára dostali za (ne)splnené úlohy len 28 mincí. Hnev obrátil na Romanu Košťálovú, ktorá bola farmárkou týždňa pred ním a ktorej úlohy musel, popri nových, dokončovať.

Práve Romana sa víťazne vrátila z posledného duelu, kde sa jej podarilo vyradiť kaderníčku Andreu Matejčíkovú. I keď sa víťazstvom v dueli Romanina úloha slúžky skončila, Matej jej voľnosť nedaroval. Aby však obišiel pravidlá, určil ju len za pomocníčku. A netají sa ani tým, že by ju na Farme už najradšej nevidel. „Je tu, žiaľbohu. Budeme ju tu, alebo minimálne ja, musieť strpieť, až kým ju niekto nevyhodí. Alebo ja ju nevyhodím.”

Matej sa s Andreou Matejíčkovou rozlúčil len nerád, odchod si želal pre Romanu Košťálovú.
Zobraziť galériu (5)
Matej sa s Andreou Matejíčkovou rozlúčil len nerád, odchod si želal pre Romanu Košťálovú.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Už budúci týždeň uvidíme, či zostanú farmári naozaj bez jedla aj to, ako sa nový farmár týždňa popasuje s novými úlohami od hospodára.

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu