Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Toto sa ešte v histórii Farmy nestalo: Znechutený hospodár im zhabal psa!

Farmu opustil štvornohý miláčik Guľo. Zobraziť galériu (6)
Farmu opustil štvornohý miláčik Guľo. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto tu ešte nebolo! Farmárom po návšteve hospodára Martina zostali len oči pre plač. Zo statku totiž neodišiel sám, ale zobral zo sebou aj jedného zo psov, ktorí robili farmárom spoločnosť. Zobral Guľa za trest, či aby ho ochránil?

Týždeň sa opäť blíži ku svojmu koncu a, ako to už býva, hospodár Martin navštívil farmárov, aby skontroloval, či splnili zadané úlohy a vyplatil im za ich splnenie mince. A hoci sa farmárovi týždňa Gabovi podarilo zarobiť ich až štyridsaťpäť, pri odchode hospodára zo statku sa neusmieval nikto. Spolu s ním totiž farmu opustil aj rozkošný psík Guľo.

Rozhnevaný hospodár Martin farmárom zhabal psíka Guľa.
Zobraziť galériu (6)
Rozhnevaný hospodár Martin farmárom zhabal psíka Guľa.  (Zdroj: TV MARKÍZA, )

Guľo si získal nielen srdcia niektorých farmárov, ale aj divákov. Rozkošnému šteniatku sa však nedostala tá správna výchova a občas tak dostalo farmárov do úzkych. Tí psíka neraz pristihli pri tom, ako hryzie sliepky. I keď následne prišlo pokarhanie, na prevýchovu to zjavne nepostačovalo.

Pes Guľo často naháňal a hrýzol sliepky.
Zobraziť galériu (6)
Pes Guľo často naháňal a hrýzol sliepky.  (Zdroj: TV MARKÍZA, )

Iný prístup k výchove zaujal východniar Rado. Ten sa raz dokonca rozohnil natoľko, že Guľa potrestal tvrdou rukou. Svedkom celej situácie bola Radova spriaznená duša v reality šou, Kika. „Ty si kričala: Takto nie!” konfrontovala moderátorka Evelyn Kiku v duelovej stodole. Tá nakoniec priznala, že Radov trest voči šteniatku jej nebol po vôli.

„To, že ste prišli o Guľa, to sa ešte nestalo na žiadnej Farme. Nikdy,” pokarhala farmárov Evelyn, ktorá im vyčítala, že zvieratám nevenujú toľko pozornosti, koľko by mali.

Ku Guľovi mala najbližšie Nikča, ktorá jeho odchod znáša len veľmi ťažko.
Zobraziť galériu (6)
Ku Guľovi mala najbližšie Nikča, ktorá jeho odchod znáša len veľmi ťažko.  (Zdroj: TV MARKÍZA, )

Odchod domáceho miláčika najťažšie zvláda Nikča, ktorá sa od začiatku netají veľkou láskou ku zvieratám a psík jej skutočne prirástol k srdcu. Nikča tak preplakala celý zvyšok dňa. Ohrozená je však aj malá čivava Izy, ku ktorej má zase blízko sexi farmárka Kika. Ak sa totiž pomery na statku nezlepšia, je možné, že aj Izy pôjde z farmy preč.

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu