Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Chlapček (†2) zašpinil plienku, matka ho ubila na smrť: Brutalita, klamstvo a neuveriteľné utrpenie

Verejnosť prípad šokoval. Zobraziť galériu (3)
Verejnosť prípad šokoval. (Zdroj: Facebook)

GEORGIA - Príbeh z amerického štátu Georgia má neuveriteľne desivé okolnosti a veľmi smutný koniec. Len 23-ročná Trinity Grace Pittman skončila pred súdom po tom, čo ju obvinili z vraždy jej vlastného dieťatka. Dvojročného synčeka mala bezcitne zbiť. Vážnym zraneniam bohužiaľ podľahol.

Len 23-ročná žena synčeka napokon priviezla do nemocnice. Uviedla ale, že pod jeho zranenia sa podpísal pád z trampolíny. Zdravotníci rýchlo prišli na to, že na jej tvrdeniach niečo nesedí. Dvojročný Conner mal mať brušnú dutinu naplnenú krvou, v pľúcach mal tekutinu.

Okrem toho mal mať zlomenú čeľusť, rezné rany a odreniny na tvári, chýbalo mu niekoľko zubov a mal krvácanie do mozgu. Napriek snahe sa tento nevinný život nepodarilo zachrániť. O prípade informovalo viacero médií, medzi nimi aj Fox 5.

Verejnosť prípad šokoval.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Neuveriteľné utrpenie

Zoznam zranení, s ktorými chlapčeka previezli do nemocnice, je teda desivý. Rovnako ako ďalšie nepochopiteľné konanie mladej mamičky. Po krutom čine totiž bezstarostne odišla do práce. Connera a jeho štvorročného brata nechala na starosť svojmu priateľovi Jeremymu (24).

Roztomilé FOTO sú len spomienkou: Tragická nehoda rozdelila Česko, nepozornosť alebo...

Ten jej neskôr telefonoval, že zdravotné problémy mladšieho zo súrodencov sú vážne. Zvracal a mal problémy s dýchaním. Pitva napokon preukázala, že niektoré zo zranení boli staršieho dáta.

Trinity spočiatku klamala o tom, ako k tragédii došlo. Neskôr sa ale sama priznala a skončila pred súdom. Zatiaľ však nepadol definitívny verdikt. O jej druhého syna sa zatiaľ starajú príbuzní.

Viac o téme: BábätkoSmrťUSA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu