Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ďalší duel na Farme: Súboj gladiátora so škriatkom a dojímavý tanec lásky!

Farma zažila ďalší nezvyčajný duel. Zobraziť galériu (6)
Farma zažila ďalší nezvyčajný duel. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Farma má za sebou ďalší duel, ktorý bol tentokrát poriadne nevyrovnaný. V duelovej stodole sa stretli svalnáč Matej Jurkovič (41) a tak trochu zženštilý Martin Kollár (20), ktorý sa na Farmu vrátil už po druhýkrát. A v aréne sa teda diali veci.

Včerajší duel patril jednoznačne k tým najrýchlejším z poslednej série markizáckej reality šou. Napriek úsiliu mladého Martina a jeho starostlivému výberu poradia disciplín ho už v prvých troch skúškach porazil statný Bratislavčan Matej. Martin tak prehral duel už po druhýkrát a pobyt na statku opäť ukončil. Súboj však nebol vyostrený, ako by sa dalo čakať.

Do duelu si Matej vybral Martina.
Zobraziť galériu (6)
Do duelu si Matej vybral Martina.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Matej sa totiž netajil tým, že mu Martin spomedzi farmárov nesadol. Prílišná zženštilosť, chuť tancovať a hrať, ale aj celkové jeho vystupovanie Mateja neraz vedelo poriadne vytočiť. Aj preto asi nikoho neprekvapilo, keď si svalnáč do duelu vybral práve Martina. Teda, nebyť priepastného váhového rozdielu...

V dome pravdy sa Matej snažil spraviť z Martina poriadneho chlapa.
Zobraziť galériu (6)
V dome pravdy sa Matej snažil spraviť z Martina poriadneho chlapa.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

V dome pravdy však nedošlo k potýčkam či hádkam, práve naopak. Matej sa rozhodol, že svojmu súperovi pomôže zlepšiť svoj život a zmužnieť. „Keď už si vysoký a ľudia ťa zaregistrujú všade, musia ťa vidieť v pozícii toho alfa samca. A to robí tvoj postoj,“ začal svoju prednášku Matej, ktorý sa živý ako lifestylový poradca. Namiesto vybavovania si účtov teda popracovali na Martinovom postoji a vystupovaní či precvičovali chôdzu. Statný gigolo sa podelil o svoje skúsenosti aj v oblasti posilňovania.

V duelovej aréne zahrali farmári nacvičené divadlo.
Zobraziť galériu (6)
V duelovej aréne zahrali farmári nacvičené divadlo.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Alfa samca sa mu však zo svojho súpera vytvoriť nepodarilo a v duelovej stodole potreboval len tri kolá na to, aby Handlovčana poslal domov. Výsledok neprekvapil asi nikoho, no farmári zostali poriadne zaskočení, keď sa následne Matej pustil so súperom do tanca. „Bolo to komické, gladiátor so škriatkom začali taneček lásky,“ bavil sa na účet duelantov západniar Mário Krkoška.

Duelanti predviedli Evelyn dokonca tanec. Na počudovanie sa zapojil aj Matej.
Zobraziť galériu (6)
Duelanti predviedli Evelyn dokonca tanec. Na počudovanie sa zapojil aj Matej.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Z Matejovho víťazstva má nepochybne najväčšiu radosť Mirka, ktorá sa so svalovcom poriadne zblížila a v sluhovskom domčeku si za posledný týždeň užili niekoľko horúcich nocí. A zdá sa, že im nestačilo. Matej sa totiž opäť nechal počuť, že by si sluhovstvo rád zopakoval aj nasledujúci týždeň.

Matej a Mirka sa v sluhovskom domčeku počas týždňa oddávali sexuálnym radovánkam.
Zobraziť galériu (6)
Matej a Mirka sa v sluhovskom domčeku počas týždňa oddávali sexuálnym radovánkam.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Farmárov však čaká zvrat, ktorý nečakali. Ako výmena obydlí východu a západu zamieša karty, na to sme teda poriadne zvedaví.

Viac o téme: FarmaDuel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu