Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Známa modelka vyšla na balkón takmer nahá: Och, chlapi, o tomto tele môžete len snívať!

Stella Maxwell Zobraziť galériu (6)
Stella Maxwell (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Dokonalá! Taká je postavička modelky Stelly Maxwell (29), ktorá je mnohým dobre známa aj ako bývalá milenka herečky Kristen Stewart (29). Sexi plavovláska sa podobne, ako jej kolegyne, pýši na sociálnych sieťach dráždivými fotkami. Aktuálne sa predviedla v úspornej bielizni, avšak chlapom nezostáva nič iné, len utrieť sliny...

Meno herečky Kristen Stewart sa mnohým spája najmä s obľúbenou ságou Twillight, v ktorej okrem nej stvárnil ústrednú postavu aj Robert Pattinson. Dvojica prežívala lásku pred kamerami, avšak i mimo nich. Po čase sa ale cesty tejto dvojice rozišli a ich rozchod bol v médiách dosť prepieraný. 

Bulvár sa však o vzťahy známej herečky stále dosť zaujíma. Pikantné je, že Kristen presedlala na ženy. V posledných rokoch jej zohrievala posteľ modelka Stella Maxwell, ktorá je jedným z anjelikom Victoria´s Secret. Nečudo, že umelkyňa zvodom sexi krásky podľahla. 

Plavovláska na instagrame denne počúva chvály na svoje zvodné krivky. Na obdiv ich vystavila aj v týchto dňoch. S fanúšikmi sa podelila o momentku, na ktorej pózuje v spodnej bielizni. A veru, je sa na čo pozerať!

Stella Maxwell skrýva pod šatami takéto božské telo.
Zobraziť galériu (6)
Stella Maxwell skrýva pod šatami takéto božské telo.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Stella Maxwell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu