Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nová posila sexi anjelikov: Žiadna vychrtlina, je to kus!

Ali Tate Cutler Zobraziť galériu (7)
Ali Tate Cutler (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Zaujímavá novinka! Keď sa povie Victoria´s Secret, hádam každý si predstaví dráždivú spodnú bielizeň a sexi anjelikov, ktorí sú s touto značkou spätí. Bývalý šéf marketingu Edward Razek sa svojho času vyjadril, že trans a plus size modelky nemajú medzi nimi svoje miesto. Po jeho odchode je však všetko inak!

V auguste značka Victoria´s Secret prekvapila verejnosť tým, že medzi svojich anjelikov prijala Brazílčanku Valentinu Sampaio. Tá je rovnako krásna ako všetky modelky, ktoré predvádzajú spodnú bielizeň, avšak má pikantné tajomstvo. Na svet totiž prišla ako muž.

V týchto dňoch si Victoria´s Secret pripravila ďalšie prekvapenie. A to modelku menom Ali Tate Cutler, ktorá nosí veľkosť 14 a namiesto chudučkej postavy sa pýši oblinami na tých správnych miestach. 

Nečudo, že kráska je zo spolupráce s Victoria´s Secret nadšená. „Teším sa z toho, že ma dali na plagáty. Mám pocit, že vypočuli verejnosť, ktorá chcela vidieť ženy rôznych veľkostí a tvarov,” uviedla brunetka, ktorá dodala, že nosí veľkosť, akú má napríklad v Amerike množstvo žien. 

Ali Tate Cutler je novou posilou Victoria´s Secret.
Zobraziť galériu (7)
Ali Tate Cutler je novou posilou Victoria´s Secret.  (Zdroj: Instagram)

Ali Tate Cutler je na svoje krivky pyšná.
Zobraziť galériu (7)
Ali Tate Cutler je na svoje krivky pyšná.  (Zdroj: Instagram)

 

 

 

 

 

Viac o téme: Ali Tate Cutler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu