Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Známa modelka šaty nepotrebuje: V snehu sa pretŕčala len v tangáčoch!

Stella Maxwell Zobraziť galériu (10)
Stella Maxwell (Zdroj: SITA)

ASPEN - Odvaha jej nechýba! To modelka Stella Maxwell (30) dokázala už neraz. Naposledy pred pár hodinami, keď na sociálnej sieti Instagram zverejnila poriadne provokatívny záber. Pózuje na ňom totiž oblečená len v úspornych nohavičkách. Poviete si, nič prekvapivé. Avšak známa blondínka sa takto pretŕčala v zasnežených kopcoch.

Mnohé známe tváre a celebrity v týchto dňoch vyrazili za teplom a užívajú si oddych v nejakom luxusnom rezorte, či obľúbenej dovolenkovej destinácii. Modelka Stella Maxwell, ktorá má na konte spoluprácu s mnohými prestížnymi značkami a v roku 2016 bola zaradená medzi 100 najsexi žien magazínu Maxim, stavila na iný druh oddychu. 

Slávna blondínka sa totiž lúčila so starým rokom a vítala rok 2021 v zasnežených horách. Vyrazila do obľúbeného lyžiarského strediska Aspen. Popri relaxe však nezabudla ani na svojich priaznivcov. Prostredníctvom Instagramu sa s nimi podelila o provokatívny záber, na ktorom má oblečené len miniatúrne tangáče. 

Sexica, ktorá v minulosti randila napríklad s herečkou Kristin Stewart a speváčkou Miley Cyrus, má na Instagrame takmer 5,5 milióna followerov. Odvážna fotka vyvolala medzi nimi veľké nadšenie a pochvalné komentáre nemajú konca kraja. Pridávate sa aj vy?

Modelke Stelle Maxwell odvaha rozhodne nechýba.
Zobraziť galériu (10)
Modelke Stelle Maxwell odvaha rozhodne nechýba.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Stella Maxwell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu