Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Odvaha jej nechýba: Krásna markizáčka ukázala NAHÉ prsia celej Prahe!

Janka Slačková má teda odvahy na rozdávanie! Zobraziť galériu (7)
Janka Slačková má teda odvahy na rozdávanie! (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Fúha, tá ma teda odvahy na rozdávanie. Janka Slačková (25), ktorá pôsobí ako redaktorka v markizáckom Teleráne a okrem toho sa neraz postaví aj na prehliadkové mólo, sa za svoju postavu rozhodne hanbiť nemusí. Momentálne si užíva pobyt v českej metropole a fanúšikov potešila odvážnym záberom. A zrejme aj všímavých Pražákov!

Na svoju postavičku môže byť skutočne hrdá. Nevďačí za ňu len genetike, ale poctivo na nej maká aj so svojím priateľom Braňom. Janke Slačkovej je šport skutočne blízky. No občas si od neho treba oddýchnuť rovnako, ako od práce a dopriať si relax a chvíľky voľna.

A to si povedala zrejme aj sexi markizáčka, ktorá si odbehla s drahým do stovežatej Prahy. A práve z jedného z hotelov pridala na Instagram odvážnu fotografiu. Na prvý pohľad si Jana Slačková užíva len romantický výhľad po prebudení. Na druhej strane pozornému oku neujde, že je len v župane, ktorý je padnutý na pol žrde a podprsenka absentuje.

Brunetka sa tak v okne vystavila v podstate hore bez. Svoje prsia tak vystavila na obdiv celej Prahe. Alebo minimálne obyvateľom okolitých budov. S jej vekom a postavou si to však rozhodne môže dovoliť.

Janke Slačkovej veru odvaha nechýba.
Zobraziť galériu (7)
Janke Slačkovej veru odvaha nechýba.  (Zdroj: Instagram J.S.)

Viac o téme: Jana Slačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu