Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nevesta Hany Gregorovej si užíva voľnosť: Kúpanie hore bez!

Taťána Gregor Brzobohatá Zobraziť galériu (5)
Taťána Gregor Brzobohatá (Zdroj: Instagram T.G.B.)

JADRAN - Keď sa otvorili hranice a Chorvátsko začalo vítať opäť turistov, na dovolenku k "slovenskému" moru sa vybralo hneď niekoľko známych tvárí. Výnimkou nie je ani Taťána Gregor Brzobohatá, ktorá sa pochválila záberom z kúpania sa v teplom mori. Hore bez!

Taťána Gregor Brzobohatá patrí medzi najkrajšie ženy sveta. Niet divu, veď vyhrala súťaž Miss World. Blondínka sa pýši štíhlou sexi postavičkou, ktorú raz za čas vystaví na obdiv a nie je to inak ani na dovolenke v slnečnom Chorvátsku. Keď totiž na Jadrane otvorili hranice, mnohí sa rozhodli oddýchnuť si a aspoň na moment tak zabudnúť na celú situáciu s koronavírusom.

Nevesta Hany Gregorovej vzala oddych zhurta a užívala si plavbu na jachte. Z tej si kráska odskočila do teplého mora a nechala sa unášať vlnami. Aby bol pôžitok voľnosti a slobody dokonalý, vrchný diel plaviek nechala na palube. „Naložená v Jadrane,” napísala Táňa k záberu z mora. A keďže je na nej hore bez, jedna z komentujúcich si neodpustila veľmi trefnú poznámku: „V ňadrane.”

Taťána si užívala more hore bez.
Zobraziť galériu (5)
Taťána si užívala more hore bez.  (Zdroj: Instagram T.G.B.)

Viac o téme: Taťána Gregor Brzobohatá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu