Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Išla rodiť, skončila v obväzoch: Slovenskú herečku ratovali priamo v pôrodnici!

Pôrod Kristíny Tormovej sa skomplikoval. Zobraziť galériu (6)
Pôrod Kristíny Tormovej sa skomplikoval. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Slovenská herečka Kristína Tormová (37) je už trojnásobnou mamou. Pred dvoma týždňami k dvojičkám Matilde a Ele pribudol chlapček Alan. Tesne pred pôrodom sa však objavili komplikácie, s ktorými mamička nerátala.

Herečke sa podarilo pôrod svojho tretieho potomka pred verejnosťou úspešne utajiť. Alan sa totiž vypýtal na svet už pred dvomi týždňami. Kristína rodila cisárskym rezom v jednej z bratislavských nemocníc. Až neskôr sa na sociálnej sieti sama pochválila radostnou novinkou. „Akože, povedali by sme vám to aj skôr, ale taaaak nám dobre bolo v tej našej bubline,” vysvetlila herečka vo svojom príspevku. No zdá sa, že herečka, ktorá si do svojho súkromia len tak ľahko niekoho nepustí, sa teraz rozrozprávala.


Z Kristíny Tormovej je trojnásobná mama: Bábätku vybrala krásne meno!


Išla rodiť, skončila v
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram K.T.)

Najnovšie prezradila, že pôrod sprevádzali aj nečakané komplikácie. Kristíne sa totiž stal úraz v tej najnevhodnejšej chvíli. „Ktorý debil by si už len cestou na pôrod zadrbkal dverami do palca a odondil si z nechta na nohe? To už ktorý debil by na chodbe medzi ženami s kontrakciami krvácal z nechta? JA!” okomentovala príhodu z nemocnice a neváhala si zažartovať na vlastnú adresu.

Išla rodiť, skončila v
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram K.T.)

Našťastie, mamičke pomohli lekári priamo v pôrodnici a zranený prst jej ošetrili. Dnes už sú aj s malým Alanom doma a užívajú si v rodinnom kruhu. Herečke prajeme skoré uzdravenie a veľa radostných chvíľ.

Viac o téme: Kristína Tormová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu