Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Z Kristíny Tormovej je trojnásobná mama: Bábätku vybrala krásne meno!

Kristína Tormová sa stala trojnásobnou mamou! Zobraziť galériu (5)
Kristína Tormová sa stala trojnásobnou mamou! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Herečka Kristína Tormová (37) má obrovský dôvod na radosť. Stala sa z nej trojnásobná mama a k dvom dievčatkám Ele a Matilde pribudol braček. Chlapčeka má so svojím manželom Petrom Tormom a vybrali mu v skutku krásne meno!

Začiatkom februára sa manželia Tormovci pochválili radostnou novinkou, že sa ich rodinka rozrastie o ďalšieho člena. Kristína a Peter sa konečne dočkali a k herečkiným dvom dcérkam pribudol zdravý chlapček. „My sme vám vlastne chceli s Peťom povedať, že sa nám pred dvoma týždňami narodil (ch)Alanko. Akože povedali by sme vám to aj skôr, ale tak nám dobre bolo v tej našej bubline. Pán Alan Torma, nech je Ti tu s nami bájo," napísala čerstvá trojnásobná mama na Instagram a prezradila aj krásne meno synčeka.

Z Kristíny Tormovej je už trojnásobná mama.
Zobraziť galériu (5)
Z Kristíny Tormovej je už trojnásobná mama.  (Zdroj: Instagram K.T.)

Chlapček teda prišiel na svet už pred dvomi týždňami a svojim rodičom robí obrovskú radosť. „Užili sme si zamilovávanie v kľude, intimite, spolu, v láske a s obrovskou vďakou za tento zázrak, ktorý k nám pricestoval," rozplýva sa herečka, ktorá na sociálnu sieť pridala záber ešte z prvého dňa, keď sa chlapček narodil.

Príchod Alana na svet je, samozrejme, veľkou vecou aj pre Kristíninho manžela Petra. Doteraz si totiž hovoril macoch, keďže herečka má dcérky s Jurajom Hajdinom. Rovnaké meno si uvádzal aj na Instagrame, čo sa však narodením Alana zmenilo na Peco Torma. Rodičom srdečne blahoželáme a mamičke aj dieťatku prajeme hlavne veľa zdravia. 

Narodením synčeka Alana sa pochválil aj hrdý otec Peter Torma.
Zobraziť galériu (5)
Narodením synčeka Alana sa pochválil aj hrdý otec Peter Torma.  (Zdroj: Instagram P.T.)

Viac o téme: Kristína Tormová Farkašová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu