Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Knechtovej mladý milenec zo SuperStar: Okradol ju o desaťtisíce eur!

Petr Borkovec s Katarínou Knechtovou Zobraziť galériu (5)
Petr Borkovec s Katarínou Knechtovou (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Mladý finalista zo SuperStar Petr Borkovec (19) opäť skončil na polícii. Po tom, ako ho minulý týždeň muži zákona zbalili za to, že údajne ukradol hotovosť v bare, v ktorom popíjal, teraz ho vypočúvajú opäť. A na povrch sa vynárajú alarmujúce informácie.

Petr Borkovec sa do povedomia verejnosti dostal najskôr vďaka svojmu hlasu a talentu, ktorý predviedol v speváckej súťaži. Titulky novín zaplnil aj po tom, ako sa prevalil jeho románik s jednou z porotkýň, speváčkou Katarínou Knechtovou (38). Teraz je o ňom počuť znovu, avšak, tentokrát ide o prešľapy, ktorými sa isto chváliť nedá.

Borkovec svoju slávu neuniesol. Aj tak by sa v skratke dalo vysvetliť skratové konanie, ktoré začína byť u mladého speváka takmer na dennom poriadku. SuperStarista si najskôr preskákal problémami s alkoholom a po tom, ako sa prihlásil na liečenie, sa zdalo, že zabojuje a nad neduhom zvíťazí. Nakoniec to však vzdal a nielenže sa vrátil k poháriku, ale zarába si aj na poriadne problémy.

Knechtovej mladý milenec zo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram P.B.)

Ako sme vás už informovali, minulý týždeň Borkovca zbalila polícia za to, že v bare, v ktorom popíjal s kamarátom, mal nechať mastný účet, a navyše mal z kasy odcudziť nemalú hotovosť. Teraz sedí na polícii opäť. Podľa informácii, ktoré priniesol český portál Extra.cz, Petr mal uplynulý piatok okradnúť dievčatá, ktoré ho u seba nechali bývať. Polícajti si ho odviezli priamo zo záchytky. A aby toho nebolo málo, na speváka si zaspomínal aj spolubývajúci zo psychiatrickej liečebne. Tomu mal Borkovec odhaliť ďalšiu krádež.

Knechtovej mladý milenec zo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram P.B.)

„Najskôr sa o Kataríne vôbec baviť nechcel, ale potom sa to z neho pomaličky začalo sypať. Sám sa priznal, že jej ukradol nejaké veci. Zobral jej nejaké peniaze a šperky. Padla tam aj ich hodnota, hovoril snáď o pol milióne korún," prezradil pre spomínaný portál Petrov známy z liečebne.

Sama Knechtová však tento skutok nenahlásila a zdá sa, že na celý románik i samotného Borkovca chce čím skôr zabudnúť. „Od všetkého, čo napáchal Petr Borkovec, sa dištancujem. Nechcem, aby moje meno bolo s ním spojované. Urobila som hrubú čiaru a k ničomu sa už nebudem vyjadrovať, ani to komentovať," rázne vysvetlila speváčka.

Knechtovej mladý milenec zo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram P.B.)

Či sa podarí nádejnému spevákovi z problémov nadobro dostať, alebo skončí za mrežami, ukáže ďalšie vyšetrovanie.

Viac o téme: Katarína KnechtováPetr Borkvec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu