Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dráma v českej reštaurácii: Po hádke manželov sa strhla streľba, žena je v kritickom stave

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Profimedia)

RYCHNOV NAD KNĚŽNOU - Pri streľbe v reštaurácii v Rychnove nad Kněžnou bola včera večer ťažko zranená žena. Polícia zadržala muža, ktorý je z činu podozrivý. Nikto ďalší z hostí ani personálu reštauračného zariadenia na rychnovskom námestí nebol ohrozený. Oznámila to česká krajská policajná hovorkyňa Ivana Ježková. Česká polícia na objasnení činu pracuje, viac informácií uvoľní v piatok dopoludnia.

Oznámenie o streľbe prijala polícia krátko po 20:00. "Na miesto vyšiel okamžite kompletný výjazd kriminalistov, ktorí tu stále pracujú a zaisťujú všetky informácie a dôkazy potrebné na objasnenie tohto činu," uviedla hodinu pred polnocou Ježková. Podľa informácií serveru tn.cz sa streľba strhla po vzájomnej hádke manželského páru v reštaurácii. Žena je v kritickom stave v nemocnici, kam ju transportoval vrtuľník.

Rodinné rozpory boli tento týždeň dôvodom streľby tiež v Kostelci nad Labem. V stredu večer tam päťdesiatšesťročný muž postrelil osemdesiatdvaročnú ženu s legálne držanou zbraňou. Muž je v policajnej cele, polícia ho podozrieva z pokusu o vraždu.

Viac o téme: ReštauráciaStreľbaRychnov nad Kněžnou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu